Biludlejning Usa

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje USA

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i USA inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

USA miniguide

USA

Biludlejning USA

USA (United States of America) er en føderal republik i Nordamerika. består af 52 stater. 50 af de stater, der er samlet på det nordamerikanske kontinent, fra Canada mod nord og Mexico mod syd.Alaska er kontinentets nordvestlige hjørne (dvs. nordvest for Canada), mens Hawaii er en øgruppe i Stillehavet. Befolkningen i USA er 307.200 tusind (2009), som giver landet til 3. mest folkerige i verden. Også i omfang (9,8 million km2) er placeret på 3. USA plads.

På grund af størrelsen (USA strækker sig fra Atlanterhavet i øst til Stillehavet mod vest), der er mange forskellige typer af landskaber – og dermed de forskellige klima typer. Det meste af landet ligger i den tempererede zone, men i den sydvestlige del, der er elementer i ørkenen klima i Hawaii og syd Florida Klimaet er tropisk, mens det i Alaska’s Arktis. Og langs Californiens kyst er middelhavsklima. Det er ellers typisk for USA, er de relativt hyppige forekomster af ekstreme vejrforhold i visse dele af landet: Tornadoer, orkaner og snestorme.

Attraktioner af denne omfattende og forskelligartet land er så meget, at det ville være en meget lang liste, hvis man skulle tælle dem. Der er imidlertid en række naturlige attraktioner, som stadig bør nævnes – som alle er populære destinationer: Dette omfatter den berømte bjergkæde Rocky Mountains i vest, den dybe canyon Grand Canyon i Arizona, langt prærie i Midtvesten, badestrande i Florida og Californien, og Great Lakes (The Great Lakes) mod nordvest (ved den canadiske grænse).

Også alle de større byer er naturligvis en række attraktioner at byde på. Den største er New York , med sine 19 millioner indbyggere i byområdet (8, 2 millioner i selve byen) er en af verdens største byer.Ellers Los Angeles (4 millioner),Chicago (2,8 millioner) ogHouston (2,2 millioner) nævnte – alle med store storbyområder omkring den oprindelige bycentre.Derudover er der et dusin byer med mere end 1 million indbyggere. Hovedstaden i Washington, D. C . dog “kun” knap 600.000 indbyggere.

USA har naturligvis en række store internationale lufthavne. Den største er den John F. Kennedy International Airport i New York, der tjener over 40 millioner rejsende om året.

Vælg din destination og dato for indsamling og levering af bilen motoren over og få et godt tilbud på en lang række udlejningsbiler i USA. Billigerebiludlejning.dk har en af de bedste udvalg og laveste priser på biludlejning i USA. Gennem os vil du blive ydet garanteret lave priser på alle de mest populære destinationer, herunder Las Vegas ,../usa/los-angeles/”>Los Angeles ogMiami .

Dansk