Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje San Diego Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i San Diego Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

San Diego Lufthavn miniguide

Billeje San Diego Lufthavn
Biludlejning San Diego Lufthavn

San Diego International Airport (SAN), også kendt som Lindbergh Field, ligger 5 km fra San Diego og 32 miles fra Tijuana ved grænsen til Mexico. Der er en bus mellem San Diego og lufthavnen. Der er i alt 17 forskellige biludlejning selskab som ligger lige ved bagasajebåndene i terminal 1 og 2 Blandt de virksomheder repræsenteret, er Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National og Thrifty.

18.125.633 passagerer besøgte San Diego Lufthavn i 2008. Fra San Diego kan flyve direkte til 44 forskellige destinationer i USACanada og Mexico.Lufthavnen har tre terminaler, at der er en gratis shuttle bus mellem.

San Diego Airport til at tilbyde 30 forskellige mad-og drikkevarer forretninger. Udvælgelsen af butikker er god, men lufthavnen har ingen pligt. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet og ATM. Lufthavnen er godt indrettet med kunst og har flere udstillinger. Sheraton San Diego Hotel og Marina er beliggende direkte over lufthavnen.