Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje San Diego Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i San Diego Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

San Diego Lufthavn miniguide

Billeje San Diego Lufthavn

Biludlejning San Diego Lufthavn

San Diego International Airport (SAN), også kendt som Lindbergh Field, ligger 5 km fra San Diego og 32 miles fra Tijuana ved grænsen til Mexico .Der er en bus mellem San Diego og lufthavnen. Der er i alt 17 forskellige biludlejning selskab som ligger lige ved bagasajebåndene i terminal 1 og 2 Blandt de virksomheder repræsenteret, er Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National og Thrifty.

18.125.633 passagerer besøgte San Diego Lufthavn i 2008. Fra San Diego kan flyve direkte til 44 forskellige destinationer i USA , Canada og Mexico.Lufthavnen har tre terminaler, at der er en gratis shuttle bus mellem.

San Diego Airport til at tilbyde 30 forskellige mad-og drikkevarer forretninger. Udvælgelsen af butikker er god, men lufthavnen har ingen pligt. Andre faciliteter inkluderer trådløst internet og ATM. Lufthavnen er godt indrettet med kunst og har flere udstillinger. Sheraton San Diego Hotel og Marina er beliggende direkte over lufthavnen.

Dansk