Biludlejning Mexico

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Mexico

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mexico inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mexico miniguide

Mexico
Biludlejning Mexico

Mexico, der har ca. 111 millioner indbyggere, er den sydligste land i Nordamerika. I nord grænser USA – og i syd til de mellemamerikanske stater Guatemala og Belize.Ellers Mexico en lang kystlinje på Stillehavet mod vest og mod Golfen i øst. Landets officielle sprog er spansk, men leveringen er også en lang række minoritetssprog.

Mexico har et enormt område – næsten 2 millioner km2. Derfor flere klima typer repræsenteret. I nord finder vi således ørken klima, mens der i syd er store skovområder med tropisk klima. Ellers de kystnære områder i øst og vest og derefter hærget af voldsomme orkaner.

Dele af Mexico er et bjerg – hvor det højeste bjerg, Pico de Orizala, er ca. 5700 m. Der er også flere store floder i landet – hvor den længste, som løber ud i Den Mexicanske Golf, udgør grænsen mellem Mexico og USA. I USA kaldes Rio Grande, mens mexicanerne kalder Rio Bravo.

Landets hovedstad, Mexico City, er – med en befolkning på omkring 20 millioner – en af verdens største byer.Der er også et dusin andre byer i Mexico med over 1 million indbyggere. Den største af disse er Guadalarja (4,4 millioner indbyggere), Monterrey (4 millioner indbyggere) og Puebla (2,7 millioner indbyggere).

Mexicos største lufthavn – Benito Juárez International Airport – beliggende lige nord for Mexico City.En anden lufthavn med masser af trafik er Hermanos Serdán International Airport, lige uden for Puebla.

Billigerebiludlejning.dk tilbyde biludlejning i hele Mexico herunder populære feriedestinationer såsom Cancun og Villahermosa .Vælg destination i søgemaskinen over for en liste over tilgængelige udlejningsbiler.