Biludlejning Mexico

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Mexico

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mexico inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mexico miniguide

Mexico

Biludlejning Mexico

Mexico, der har ca. 111 millioner indbyggere, er den sydligste land i Nordamerika. I nord grænser USA – og i syd til de mellemamerikanske stater Guatemala og Belize.Ellers Mexico en lang kystlinje på Stillehavet mod vest og mod Golfen i øst. Landets officielle sprog er spansk, men leveringen er også en lang række minoritetssprog.

Mexico har et enormt område – næsten 2 millioner km2. Derfor flere klima typer repræsenteret. I nord finder vi således ørken klima, mens der i syd er store skovområder med tropisk klima. Ellers de kystnære områder i øst og vest og derefter hærget af voldsomme orkaner.

Dele af Mexico er et bjerg – hvor det højeste bjerg, Pico de Orizala, er ca. 5700 m. Der er også flere store floder i landet – hvor den længste, som løber ud i Den Mexicanske Golf, udgør grænsen mellem Mexico og USA . I USA kaldes Rio Grande, mens mexicanerne kalder Rio Bravo.

Landets hovedstad, Mexico City , er – med en befolkning på omkring 20 millioner – en af verdens største byer.Der er også et dusin andre byer i Mexico med over 1 million indbyggere. Den største af disse er Guadalarja (4,4 millioner indbyggere), Monterrey (4 millioner indbyggere) og Puebla (2,7 millioner indbyggere).

Mexicos største lufthavn – Benito Juárez International Airport – beliggende lige nord for Mexico City.En anden lufthavn med masser af trafik er Hermanos Serdán International Airport, lige uden for Puebla.

Billigerebiludlejning.dk tilbyde biludlejning i hele Mexico herunder populære feriedestinationer såsom Cancun og Villahermosa .Vælg destination i søgemaskinen over for en liste over tilgængelige udlejningsbiler.

Dansk