Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Cancun Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cancun Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cancun Lufthavn miniguide

Billeje Cancun Lufthavn
Biludlejning Cancun Lufthavn

Cancun International Airport ligger 22 km sydvest for Cancun. Det er den næststørste lufthavn i Mexico og en af de vigtigste internationale destinationer i Latinamerika.Der er en bus mellem lufthavnen og Cancun. Der er et godt valg af bil-formet i lufthavnen, virksomhederne er Alamo, Avis, Budget, Dollar og Hertz.

I 2009 besøgte 11.174.908 passagerer Cancun International Airport. De fem travleste ruter, alle i USA, er Houston, New York, Dallas, Miami og Atlanta .De vigtigste base for flyselskabet Mexicana. Lufthavnen har tre terminaler.

Det er en meget godt udvalg af butikker, restauranter, caféer og barer i Cancun lufthavn. Det har også businesscenter, pengeautomater, apotek, sundhedspleje og skønhed. Der er ingen hoteller i lufthavnen, men Moon Palace Resort, der er velegnet til store konferencer, ligger i nærheden.