Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Cancun Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Cancun Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Cancun Lufthavn miniguide

Billeje Cancun Lufthavn

Biludlejning Cancun Lufthavn

Cancun International Airport ligger 22 km sydvest for Cancun. Det er den næststørste lufthavn i Mexico og en af de vigtigste internationale destinationer i Latinamerika.Der er en bus mellem lufthavnen og Cancun. Der er et godt valg af bil-formet i lufthavnen, virksomhederne er Alamo, Avis, Budget, Dollar og Hertz.

I 2009 besøgte 11.174.908 passagerer Cancun International Airport. De fem travleste ruter, alle i USA, er Houston, New York, Dallas, Miami og Atlanta .De vigtigste base for flyselskabet Mexicana. Lufthavnen har tre terminaler.

Det er en meget godt udvalg af butikker, restauranter, caféer og barer i Cancun lufthavn. Det har også businesscenter, pengeautomater, apotek, sundhedspleje og skønhed. Der er ingen hoteller i lufthavnen, men Moon Palace Resort, der er velegnet til store konferencer, ligger i nærheden.

Dansk