Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje New York

Elsker du at rejse og opleve nye steder? I så fald er New York en af de byer, du bare må se. Den er blandt de mest populære byer i USA med smukke arkitektoniske bygninger, landskaber og turistattraktioner. Derudover er byen hjemsted for flere biludlejningsfirmaer, hvor du kan booke en bil under dit ophold. 

Guide til New York

Billeje New York
Biludlejning New York

New York City (NYC) er en storby i den sydlige del af staten New York. Det er den mest folkerige by i USA med en befolkning på over 8,3 millioner i 2017. Byen har et landareal på 775 km², og den ligger lige i centrum af New York Metropolitan Area. NYC anses for at være en global magtby, og er blevet beskrevet som verdens hovedstad mht. finans, kultur og medier. Bortset fra det, har byen også en betydelig indflydelse på underholdning, teknologi, handel, turisme, mode og sport. 

Byens oprindelse kan spores tilbage til den hollandske republik fra 1500-tallet, og den fremstår som et internationalt symbol med en mangfoldig kultur. Byen er også hjemsted for De Forenede Nationers hovedkvarter. I kraft af kulturens mangfoldighed tales der over 800 forskellige sprog i NYC, men det officielle sprog er amerikansk-engelsk. Byens officielle valuta er amerikanske dollars (USD), og byen har en af de bedste økonomier i verden. 

På trods af World Trade Center-tragedien den 11. september 2001 fortsætter New York City med at registrere en høj bruttoindtjening pr. indbygger. I 2017 var byens bruttoindtjening pr. indbygger 71.252 $, og byen har et større antal milliardærer end alle andre byer. Der er flere seværdigheder og spændende distrikter i byen, hvilket forklarer den høje tilstrømning af turister. NYC kaldes også kollektivt de fem bydele, der består af Manhattan, Brooklyn, Queens, The Bronx og Staten Island. 

Mht. kultur elsker New Yorkerne musik, billedkunst, komedie og dans. Nogle forskellige parader og festivaler finder også sted i byen. På grund af byens store areal er der klimavariationer. Den nordlige del af byen oplever et fugtigt subtropisk klima, mens de vestlige dele oplever et oceanisk klima. Ikke desto mindre er byens årlige antal solskinsdage i gennemsnit 234. Vintrene i NYC er kølige og fugtige, mens somrene er tørre. Temperaturen når nogle gange op på 38°C. 

Tag på opdagelse med din lejebil

Et af de fantastiske steder, du kan udforske, når du er i New York City, er Frihedsgudinden. Det er en berømt statue og én af verdens største statuer. Frihedsgudinden er 152 meter høj, og den symboliserer frihed. Hvis du vil nyde dejlig natur, er Central Park et utroligt sted at udforske. I parken kan du besøge Central Park Zoo, Strawberry Fields, søen og Belvedere Castle. Fra Frihedsgudinden til Central Park er der 35 minutters kørsel, og afstanden er 10 km. 

Rockefeller Center er blandt de mest besøgte turistattraktioner i NYC. Det et stort underholdningscenter i Manhattan. Der er bl.a. en udendørs skøjtebane og en bronzeskulptur af titanen Atlas. Kunstelskere kan besøge Metropolitan Museum of Art, der blev bygget i 1870. Museet huser kunstsamlinger, der går så langt tilbage som 5.000 år. Blandt den kunst, du finder i museet, er våben og rustninger, egyptisk kunst og amerikansk dekorativ kunst. Afstanden fra Rockerfeller Center til museet er 4,3 km, og turen tager 21 minutter at køre. 

Hvis du elsker teatre, skal du overveje at se et Broadway-show, mens du er i NYC. Broadway og Theatre District betragtes som højdepunktet for teater i Amerika. Flere shows har premiere på Broadway, og de er normalt meget interessante at se. Empire State Building er et andet berømt vartegn i NYC. Det er en 381 meter høj bygning med 102 etager, der giver dig udsigt over de fleste dele af byen, når du står på toppen. Det tager 11 minutter at køre fra Broadway til Empire State Building i din lejebil, og afstanden er 1,8 km. 

Lufthavne

Der er tre lufthavne i NYC, John F. Kennedy International Airport (JFK), Newark International Airport og LaGuardia Airport. LaGuardia lufthavn håndterer hovedsagelig lokale flyvninger fra byen til andre steder i USA, mens de to andre er internationale lufthavne. Disse lufthavne har moderne faciliteter såsom pengeautomater, valutaveksling osv. De mest almindelige steder, som folk rejser til fra disse lufthavne, er Boston, Tokyo, Miami, Montreal og Paris. 

Der er flere biludlejningsfirmaer i NYC. Disse er bl.a. Advantage, Alamo, Avis, Enterprise, Budget, Hertz, Thrifty og Payless. Mange af disse udlejningstjenester er internationalt kendt for at levere en fremragende service. Du kan booke en bil hos ét af disse firmaer i lufthavnen eller online via firmaets hjemmeside. Vi foreslår, at du booker en bil inden du ankommer for at få den netop bilmodel, du ønsker. 

Da hvert biludlejningsselskab har egne vilkår og betingelser, foreslår vi, at du gennemlæser disse for den biludlejningsservice, du vælger. De fleste biludlejningsfirmaer opkræver deres kunder ekstra for at have undladt at levere en lejebil på forfaldsdagen, så sørg for at kende betingelserne for at forlænge lejeperioden. Undersøg også bilen, inden du kører, og påpeg eventuelle skader/mangler. 

Trafik

Med hensyn til vejkvalitet er New York Citys veje af fremragende kvalitet. Vejene er ordentligt anlagt, og de nødvendige faciliteter er til rådighed. Trafikken i NYC er normalt overbelastet i de tidlige timer, når folk skal på arbejde (mellem kl. 5.30 og 9.30) samt omkring lukketid (kl. 16 til 19). 

Hastighedsgrænsen på de fleste af New York Citys veje er 40 km/t. På motorveje som Cross Bronx Expressway og Long Island Expressway er hastighedsgrænsen 80 km/t, mens hastighedsgrænsen på gader og veje i byområder varierer. Tjek derfor altid hastighedsgrænsen på vejskiltene, så du kan overholde den. Der er også mange parkeringspladser i NYC, som du kan bruge til din lejebil, og parkeringspriserne er moderate. Disse parkeringspladser finder du næsten overalt i byen. Hvis du ikke kan finde et parkeringsområde, kan du bruge gadeparkering, hvor det er tilladt.