Biludlejning New York JFK Lufthavn

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje New York JFK Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i New York JFK Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

New York JFK Lufthavn miniguide

Billeje New York JFK Lufthavn

Biludlejning New York JFK Lufthavn

John F. Kennedy International Airport (JFK) er placeret 24 km sydøst for Manhattan i New York .Den bedste måde at rejse mellem New York og lufthavnen er ved at Airport Express. De biludlejningsselskaber er til stede i lufthavnen Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz og National.

47.807.816 passagerer brugte New York JFK Airport i 2008 at gøre det til en af de 15 største i verden med hensyn til antallet af passagerer. Det er lufthavnen i USA med de mest internationale passagerer.Omkring 100 flyselskaber fra 50 forskellige lande betjener lufthavnen, og det vigtigste knudepunkt for American Airlines, Delta Air Lines, JetBlue Airways og Polar Air Cargo. De 5 mest populære internationale destinationer er London ,Paris ,Frankfurt , Santo Domingo og Rom .New York JFK Airport består af otte terminaler har jernbane.

Det er et godt udvalg af caféer, barer, restauranter og butikker i alle terminaler. Skat gratis er den terminale 1, 2, 3, 4, 7, 8 og 9 Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, kapel, medicinsk, baby / alrum, ATM, posthus og konferencecenter. Ramada Plaza Hotel ligger på lufthavnen og der er flere hoteller i nærheden.

Dansk