Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje New York JFK Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i New York JFK Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

New York JFK Lufthavn miniguide

Billeje New York JFK Lufthavn
Biludlejning New York JFK Lufthavn

John F. Kennedy International Airport (JFK) er placeret 24 km sydøst for Manhattan i New York. Den bedste måde at rejse mellem New York og lufthavnen er ved at Airport Express. De biludlejningsselskaber er til stede i lufthavnen Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz og National.

47.807.816 passagerer brugte New York JFK Airport i 2008 at gøre det til en af de 15 største i verden med hensyn til antallet af passagerer. Det er lufthavnen i USA med de mest internationale passagerer.Omkring 100 flyselskaber fra 50 forskellige lande betjener lufthavnen, og det vigtigste knudepunkt for American Airlines, Delta Air Lines, JetBlue Airways og Polar Air Cargo. De 5 mest populære internationale destinationer er London,Paris,Frankfurt, Santo Domingo og Rom. New York JFK Airport består af otte terminaler har jernbane.

Det er et godt udvalg af caféer, barer, restauranter og butikker i alle terminaler. Skat gratis er den terminale 1, 2, 3, 4, 7, 8 og 9 Andre faciliteter inkluderer trådløst internet, kapel, medicinsk, baby / alrum, ATM, posthus og konferencecenter. Ramada Plaza Hotel ligger på lufthavnen og der er flere hoteller i nærheden.