Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Rom

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rom inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rom miniguide

Billeje Rom
Biludlejning Rom

Rom ligger ved floden Tiberen i midten af Italien, nord for Napoli og syd for Milano .Rom er Italiens hovedstad. I byen er der liv omkring. 2.550 tusind indbyggere, mens forstæderne er befolkningen på 3,3 millioner. Byen omgiver Vatikanet.

Alle veje fører til Rom” er et velkendt begreb. Byen er kendt for at have været hovedstad i Romerriget, og for at være hovedsæde for paven. Rom er måske bedst kendt for kunst og romantisk by end på noget andet. Byen har ca. 400 kirker med malerier af mestre som Caravaggio og Michelangelo. St. Peter’s Basilica er en af de største og mest udsmykkede kirker. I nærheden i Vatikanet, finder vi den verdensberømte Sixtinske Kapel med den berømte mesterværker af maleren Raphael. Andre bemærkelsesværdige attraktioner omfatter Pantheon og Villa Borghese, som har en fin kunstsamling og en smuk have.Trastevere distrikt har mange trattorias, og minder mig om Lady og Vagabonden.

Aeroporti di Rom, Fiumicino er 22 km uden for Rom.Roms anden lufthavn, Ciampino Rome Airport ligger lige uden for byen.

Rom er den mest populære destination for bestilling af en bil i Italien. Billigerebiludlejning.dk er stolte af at tilbyde billeje på mere end 20 forskellige steder i Rom, herunder Rome Airport. De angivne priser er sammenlignet fra en række virksomheder og tilbyder en garanteret lav pris på biludlejning.