Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Rom

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rom inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rom miniguide

Billeje Rom

Biludlejning Rom

Rom ligger ved floden Tiberen i midten af Italien, nord for Napoli og syd for Milano .Rom er Italiens hovedstad. I byen er der liv omkring. 2.550 tusind indbyggere, mens forstæderne er befolkningen på 3,3 millioner. Byen omgiver Vatikanet.

Alle veje fører til Rom” er et velkendt begreb. Byen er kendt for at have været hovedstad i Romerriget, og for at være hovedsæde for paven. Rom er måske bedst kendt for kunst og romantisk by end på noget andet. Byen har ca. 400 kirker med malerier af mestre som Caravaggio og Michelangelo. St. Peter’s Basilica er en af de største og mest udsmykkede kirker. I nærheden i Vatikanet, finder vi den verdensberømte Sixtinske Kapel med den berømte mesterværker af maleren Raphael. Andre bemærkelsesværdige attraktioner omfatter Pantheon og Villa Borghese, som har en fin kunstsamling og en smuk have.Trastevere distrikt har mange trattorias, og minder mig om Lady og Vagabonden.

Aeroporti di Rom, Fiumicino er 22 km uden for Rom.Roms anden lufthavn, Ciampino Rome Airport ligger lige uden for byen.

Rom er den mest populære destination for bestilling af en bil i Italien. Billigerebiludlejning.dk er stolte af at tilbyde billeje på mere end 20 forskellige steder i Rom, herunder Rome Airport. De angivne priser er sammenlignet fra en række virksomheder og tilbyder en garanteret lav pris på biludlejning.

Dansk