Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Rom Ciampino Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rom Ciampino Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rom Ciampino Lufthavn miniguide

Billeje Rom Ciampino Lufthavn

Biludlejning Rom Ciampino Lufthavn

Rome Ciampino lufthavn ligger 15 km sydøst for Rom og er et af Roms to lufthavne.Busser er en fantastisk måde at komme fra lufthavnen og Rom på de busser, der er godt forbundet med tog og metro netværk i Rom.Det er et godt valg af biludlejningsfirmaer i lufthavnen som f.eks Auto Europe, Avis, Europcar, Budget, Hertz, Maggiore, Sixt, Thrifty Car Rental og Targa leje.

Rome Ciampino Lufthavn blev åbnet i 1916 og er en af de ældste lufthavne i verden stadig i drift. Det er en kombineret militær og civil lufthavn. 4.788.931 passagerer besøgte lufthavnen i 2008. 10 forskellige luftfartsselskaber, der beflyver Rome Ciampino lufthavn, især lavprisselskaber.

Lufthavnen har et begrænset udvalg af butikker, men er tax free. Der er flere barer og caféer, men ingen restaurant. Derudover har lufthavnen bank-og førstehjælp kontor. Det nye hotel Hotel Meeting ligger 1 km fra lufthavnen.

Dansk