Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Rom Ciampino Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Rom Ciampino Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Rom Ciampino Lufthavn miniguide

Billeje Rom Ciampino Lufthavn
Biludlejning Rom Ciampino Lufthavn

Rome Ciampino lufthavn ligger 15 km sydøst for Rom og er et af Roms to lufthavne.Busser er en fantastisk måde at komme fra lufthavnen og Rom på de busser, der er godt forbundet med tog og metro netværk i Rom.Det er et godt valg af biludlejningsfirmaer i lufthavnen som f.eks Auto Europe, Avis, Europcar, Budget, Hertz, Maggiore, Sixt, Thrifty Car Rental og Targa leje.

Rome Ciampino Lufthavn blev åbnet i 1916 og er en af de ældste lufthavne i verden stadig i drift. Det er en kombineret militær og civil lufthavn. 4.788.931 passagerer besøgte lufthavnen i 2008. 10 forskellige luftfartsselskaber, der beflyver Rome Ciampino lufthavn, især lavprisselskaber.

Lufthavnen har et begrænset udvalg af butikker, men er tax free. Der er flere barer og caféer, men ingen restaurant. Derudover har lufthavnen bank-og førstehjælp kontor. Det nye hotel Hotel Meeting ligger 1 km fra lufthavnen.