Biludlejning Italien

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Italien

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Italien inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Italien miniguide

Billeje Italien

Biludlejning Italien

Italien (60 millioner indbyggere i 2010) beliggende i det sydlige Europa – specielt i Middelhavet – og består af den italienske halvø, og de store øer Sicilien og Sardinien .Landet har kystlinje på Det Ioniske Hav, Terre Hav, Adriaterhavet og det Liguriske Hav (alle sidehav til Middelhavet).

Italien grænser Østrig , Frankrig , Schweiz og Slovenien .Den uafhængige stater i San Marino og Vatikanstaten er enklaver i landet.

Det italienske fastland er bjergrigt med Alperne i nord, Po-dalen syd for Alperne og Appenninerne bjergkæde fra nord til syd. Den højeste top er Mont Blanc (Monte Bianco), der ligger i Italien og Frankrig (4.808 m). Der er også flere store vulkaner i Italien. Den mest berømte er Mount Etna og Vesuv.

Itälä har en alpine klima i bjergrige områder, men ellers er stort set middelhavsklimaet – især i syd.
Italien er berømt for sin kunst, gastronomi, historie og kultur – og det land, der modtager 43 millioner internationale besøgende årligt.De mest populære attraktioner er Colosseum ( Rom ) og ruinerne af Pompeji (gamle by, der ligger syd for Napoli)

De mest besøgte byer i Italien er Rom , Milano , Venedig , Firenze, Napoli, Palermo og Verona .

Dens kapital Rom har 2,7 millioner indbyggere og er centralt beliggende i landet – 24 km øst for Tyrrhenske Hav.Rom har mange berømte seværdigheder, og den gamle by er opført på UNESCO’s World Heritage List.

Italiens største lufthavn er den internationale Aeroporto di Rom – Fiumicino (også kendt som “Leonardo da Vinci – Fiumicino Airport“) , som ligger 35 km uden for Rom.

Billigerebiludlejning.dk har en af de bredeste udvalg af biludlejning i Italien. Alle priser på biludlejning i Italien omfatter forsikring, ubegrænset kilometertal, selv forsikring, tyveri forsikring og afgifter,.

Dansk