Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Manfredonia

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Manfredonia inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Manfredonia miniguide

Billeje Manfredonia
Biludlejning Manfredonia

Manfredonia findes i regionen Puglia, som ligger i den sydlige del af Italien, der strækker sig over landets hæl mod Middelhavet i syd.Byen hører til provinsen Foggia ligger ved Adriaterhavets kyst i øst, nær Manfredoniabukta. Provinshovedstaden ligger ca. 40 km uden for Manfredonia, mens byen Napoli ligger i hele landet, ca 200 km vest for byen.I 2009 var befolkningen næsten 60.000 indbyggere i Manfredonia.

Manfredonia blev bygget af kong Manfred omkring år 1260, efter at befolkningen var nødt til at forlade den gamle by Siponto. Slot og dele af muren omkring den var opført på 1100 – eller 1200-tallet og i dag National Museum er byens historiske museum. Basilica Santa Maria Maggiore di Siponto blev bygget i 1117 og ligger i dag, hvor Siponto var før, ca 3 km fra Manfredonia. I kirken San Domenico, kan du se kalkmalerier fra 1300-tallet.

Den nærmeste lufthavn er Bari Airport ligger ca. 100 km syd for Manfredonia.