Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Manfredonia

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Manfredonia inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Manfredonia miniguide

Billeje Manfredonia

Biludlejning Manfredonia

Manfredonia findes i regionen Puglia, som ligger i den sydlige del af Italien , der strækker sig over landets hæl mod Middelhavet i syd.Byen hører til provinsen Foggia ligger ved Adriaterhavets kyst i øst, nær Manfredoniabukta. Provinshovedstaden ligger ca. 40 km uden for Manfredonia, mens byen Napoli ligger i hele landet, ca 200 km vest for byen.I 2009 var befolkningen næsten 60.000 indbyggere i Manfredonia.

Manfredonia blev bygget af kong Manfred omkring år 1260, efter at befolkningen var nødt til at forlade den gamle by Siponto. Slot og dele af muren omkring den var opført på 1100 – eller 1200-tallet og i dag National Museum er byens historiske museum. Basilica Santa Maria Maggiore di Siponto blev bygget i 1117 og ligger i dag, hvor Siponto var før, ca 3 km fra Manfredonia. I kirken San Domenico, kan du se kalkmalerier fra 1300-tallet.

Den nærmeste lufthavn er Bari Airport ligger ca. 100 km syd for Manfredonia.

Dansk