Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Napoli

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Napoli inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Napoli miniguide

Billeje Napoli

Biludlejning Napoli

Napoli er Italiens tredjestørste by, som ligger i Campania i Neapel Bay. Vesuv vulkansk kegle er øst for Napoli. Byen har en million indbyggere i den indre by, og tre millioner med forstæder. Napoli ‘smukke beliggenhed og nærhed til øerne Capri gør det til en populær turistattraktion.

Napoli er kendt som hjemby pizza. Den oprindelige pizza, pizza Margherita, kommer med tomat, basilikum og frisk mozzarella ost. Ud over mad, har Napoli mange smukke bygninger, operahuset Teatro San Carlo Palazzo Reale, hvor de fleste af de italienske mestre er repræsenteret.Napoli har flere katakomber nord for byen, ca. 500 kirker. Museo Nazionale Archeologico er en af Europas fineste samlinger af klassiske skulptur med fund fra Pompeji, og i Museu Nazionale er renæssancen og barokken malerier af berømte kunstnere. Byen har smukke parker og tilbyder fremragende snorkling og dykning forhold i bugten Napoli.

Den internationale lufthavn Capodichino ligger nord for byen, seks miles fra Napoli bymidten.

Dansk