Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Napoli

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Napoli inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Napoli miniguide

Billeje Napoli
Biludlejning Napoli

Napoli er Italiens tredjestørste by, som ligger i Campania i Neapel Bay. Vesuv vulkansk kegle er øst for Napoli. Byen har en million indbyggere i den indre by, og tre millioner med forstæder. Napoli ‘smukke beliggenhed og nærhed til øerne Capri gør det til en populær turistattraktion.

Napoli er kendt som hjemby pizza. Den oprindelige pizza, pizza Margherita, kommer med tomat, basilikum og frisk mozzarella ost. Ud over mad, har Napoli mange smukke bygninger, operahuset Teatro San Carlo Palazzo Reale, hvor de fleste af de italienske mestre er repræsenteret.Napoli har flere katakomber nord for byen, ca. 500 kirker. Museo Nazionale Archeologico er en af Europas fineste samlinger af klassiske skulptur med fund fra Pompeji, og i Museu Nazionale er renæssancen og barokken malerier af berømte kunstnere. Byen har smukke parker og tilbyder fremragende snorkling og dykning forhold i bugten Napoli.

Den internationale lufthavn Capodichino ligger nord for byen, seks miles fra Napoli bymidten.