Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Napoli Capodichino Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Napoli Capodichino Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Napoli Capodichino Lufthavn miniguide

Billeje Napoli Capodichino Lufthavn

Biludlejning Napoli Capodichino Lufthavn

Napoli Airport (NAP) er placeret 7 miles nord, nordøst for Napoli .Der er gode busforbindelser mellem lufthavnen og Napoli. En ny metro system, der vil forbinde lufthavnen med Napoli er planlagt for 2011. Det er et godt valg af biludlejningsfirmaer i lufthavnen: Avis, Europcar, Budget, Dollar, Locauto, Hertz, Sicilien-by-bil, Maggiore, Sixt og Targa leje.

5.642.267 passagerer besøgte Napoli Lufthavn i 2008. Den har to terminaler, Terminal 2 vil kun blive brugt til charterrejser og er et stykke fra terminal 1 19 forskellige flyselskaber, der flyver til 19 forskellige internationale destinationer i Europa fra Napoli Lufthavn.

Napoli Lufthavn har et godt udvalg på omkring 20 butikker, fra skat af lokale produkter, og omkring 10 barer, caféer og restauranter. Det har også sundhedssektoren, erhvervs-og konferencecenter og en bank. Lufthavnen har et nyt hotel beliggende på den internationale ankomst terminalen, Charming International Hotel.

Dansk