Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Napoli Capodichino Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Napoli Capodichino Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Napoli Capodichino Lufthavn miniguide

Billeje Napoli Capodichino Lufthavn
Biludlejning Napoli Capodichino Lufthavn

Napoli Airport (NAP) er placeret 7 miles nord, nordøst for Napoli .Der er gode busforbindelser mellem lufthavnen og Napoli. En ny metro system, der vil forbinde lufthavnen med Napoli er planlagt for 2011. Det er et godt valg af biludlejningsfirmaer i lufthavnen: Avis, Europcar, Budget, Dollar, Locauto, Hertz, Sicilien-by-bil, Maggiore, Sixt og Targa leje.

5.642.267 passagerer besøgte Napoli Lufthavn i 2008. Den har to terminaler, Terminal 2 vil kun blive brugt til charterrejser og er et stykke fra terminal 1 19 forskellige flyselskaber, der flyver til 19 forskellige internationale destinationer i Europa fra Napoli Lufthavn.

Napoli Lufthavn har et godt udvalg på omkring 20 butikker, fra skat af lokale produkter, og omkring 10 barer, caféer og restauranter. Det har også sundhedssektoren, erhvervs-og konferencecenter og en bank. Lufthavnen har et nyt hotel beliggende på den internationale ankomst terminalen, Charming International Hotel.