Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Bari Palese Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bari Palese Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bari Palese Lufthavn miniguide

Billeje Bari Palese Lufthavn
Biludlejning Bari Palese Lufthavn

Blegner Bari Airport (BRI), også kendt som Karol Wojtyla Airport, der ligger ca 10 km nordvest for Bari .Flere busselskaber give transport mellem lufthavnen og Bari.Europcar, Auto Europe, Avis, Europcar, Hertz, Maggiore, Thrifty, Win Pure, quic og Targa leje er blandt de biludlejningsselskaber er repræsenteret i lufthavnen. I 2009 var 2.825.456 passagerer besøger Bari blegner Airport.

Det er en del af den komplekse Aeropuerto de Apulien, som også omfatter lufthavne Brindisi, Taranto og Foggia. I de seneste år i lufthavnen har været igennem
flere renoveringsprojekter. Nå 20 forskellige luftfartsselskaber, der beflyver lufthavnen, mange af dem er lavprisselskaber som Ryanair.

Bari blegner Lufthavn har et godt udvalg af butikker, barer og caféer. ATM, trådløst internet og en VIP lounge, der kan bruges til møder. Der er ingen hoteller i lufthavnen.