Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bari Palese Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bari Palese Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bari Palese Lufthavn miniguide

Billeje Bari Palese Lufthavn

Biludlejning Bari Palese Lufthavn

Blegner Bari Airport (BRI), også kendt som Karol Wojtyla Airport, der ligger ca 10 km nordvest for Bari .Flere busselskaber give transport mellem lufthavnen og Bari.Europcar, Auto Europe, Avis, Europcar, Hertz, Maggiore, Thrifty, Win Pure, quic og Targa leje er blandt de biludlejningsselskaber er repræsenteret i lufthavnen. I 2009 var 2.825.456 passagerer besøger Bari blegner Airport.

Det er en del af den komplekse Aeropuerto de Apulien, som også omfatter lufthavne Brindisi, Taranto og Foggia. I de seneste år i lufthavnen har været igennem
flere renoveringsprojekter. Nå 20 forskellige luftfartsselskaber, der beflyver lufthavnen, mange af dem er lavprisselskaber som Ryanair.

Bari blegner Lufthavn har et godt udvalg af butikker, barer og caféer. ATM, trådløst internet og en VIP lounge, der kan bruges til møder. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

Dansk