Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bari

Har du planer om at udforske Bari og se hele strækningen af en meget tillokkende kystby? Du kan være sikker på at forvente nogle af de mest spændende udsigter over Adriaterhavet, nyde nogle lækre lokale retter og lade dig bevæge af de fantastiske arkitektoniske værker, som findes her. Det er derfor en god ide at overveje at bevæge sig rundt i denne turistby i en lejet bil. Uanset om du leder efter en kort ferie eller en længere pause fra hverdagen, så er denne by det ultimative valg for dig.

Guide til Bari

Billeje Bari

Biludlejning Bari

Bari er en by i det sydlige Italien. Hvis du skal besøge Bari, så er det nok enten for et kort visit eller et længere ophold. For det første kan denne dejlige by i Italien blive en vidunderlig destination for din weekend. Du kan selvfølgelig også køre en tur ved hjælp af en lejebil her. Uanset hvilken lejr du falder i, så er der en række ting, som du bør vide om denne by. Det omfatter bl.a. hvor man kan spise, de bedste sportsaktiviteter her, nogle gode historiske steder og måske de bedste sandstrande på Baris kystlinje. Større byer nær Bari er Napoli, Foggia og Andria. 

Som de fleste af de små byer i Apulien ligger størstedelen af det, som interesserer besøgende her, inden for murene i den gamle by. De smalle brolagte gader, de smukke vinduer med skodder og naturligvis smedejernsbalkoner er de første seværdigheder, som møder dig. Hvis du ønsker at have det sjovt, så kan du bruge dit kamera og fange nogle af de bedste landskaber, som Bari har at byde på. Du kan måske også overveje nogle solnedgangsvideoer. Nedenfor er nogle af de seværdigheder, som du bør have øverst på din liste. 

  • Besøg Castello Normanno- Svevo 
  • En gåtur i det vidunderlige Monopoli 
  • En guidet tur til Castel Del Monte 

Er du også fan af skaldyr? Hvis ja, så er Bari et sted, som du måske bør overveje at besøge. Her får du frisk fisk og skaldyr lige fra havet. Hver eneste dag til frokosttid vender fiskerne tilbage til bredden med deres daglige fangst. Borde er sat op ved kysten, hvor man kan smage fisk og skaldyr. Uanset om du elsker østers, calamari, muslinger, blæksprutte, rejer eller endda søpindsvin, så er der noget for enhver smag, og en tallerkenfuld koster ca. 40 kr. Glem ikke at tilføje noget italiensk brød til din ret også. 

Elsker du at cykle? I så fald kan du også tage på cykeltur. Normalt kan du dække Bari Vecchia-kysten på ca. to timer. På ruten kan du besøge større vartegn, mange lokale strande og det berømte fiskemarked. Her har du en chance for at få en smagsprøve på masser af lokale godbidder. Hvis cykeltur ikke er din kop te, kan du også vælge en Ferrari-tur langs kysten. Med dette får du den mest spektakulære udsigt over Bari og hele kystlinjen. 

Udforsk området med din lejebil

Når du er landet i Bari, så er der mange turistattraktioner, som du kan udforske ved hjælp af en lejebil. Der er dog flere faktorer, som skal overvejes. For det første skal du finde et godt hotel i den tid, du vil være i området. De fleste hoteller er heldigvis placeret rundt om i byen. Når du har fået tjekket in, fundet en lejebil og måske en guide, så kan du tage ud og nyde ferien. Har du nogensinde hørt om San Nicola-basilikaen? Dette er et af de steder, som du simpelthen ikke bør gå glip af, når du besøger Bari. 

San Nicola-basilikaen ligger 7 km fra Bari centrum. Med den normale Bari-trafik kan bilturen tage op til 30 minutter. Yderligere skal du betale et adgangsgebyr, når du kommer til basilikaen. Normalt er gebyret ca. 40 €. Du skal muligvis også være opmærksom på, at åbningstiderne er fra kl. 7 til 20 på hverdage og fra kl. 7 til 18 i weekenderne. Så hvad er der så interessant ved San Nicola-basilikaen? Dette er en gammel romersk by bygget omkring 1080 e.Kr., som rummer helgenen Skt. Nicolas jordiske rester. 

En anden destination, som du skal se i Bari, er Castello Svevo. Hvis du skal se turistattraktioner, så tager det kun 12 minutter at komme til Castello Svevo. Det er ca. 3 km, hvis du bruger Via de Rossi. Hvis ruten ikke er tiltalende, så kan du prøve Lungomare Imperatore Augusto-ruten, som er 4 km. 

Du kan også vælge at køre din lejebil ned til Lungomare Nazario Sauro. Det er kun 1,5 km fra byen. Det er en rejse fuld af ren sightseeing. Denne fantastiske kystpromenade strækker sig omkring 1 km. Den begynder ved den vigtigste havn, og går helt til Parco per Cani. Vi må indrømme, at denne strand har meget at byde på, ud over de sædvanlige gåture og snapshots. Lungomare Nazario Sauro er et perfekt sted at slappe af og nyde Middelhavets solnedgang. 

Lufthavne

Det, der får Bari til at skille sig ud fra mængden, er det store antal lufthavne, som du kan få adgang til. Den største lufthavn her er Bari Karol Wojtyła lufthavn. Lufthavnen ligger ca. 20,5 km nordvest for byens centrum. Lufthavnen er opkaldt efter pave Johannes Paul II, der blev født Karol Wojtyła. Denne lufthavn er også kendt som Palese lufthavn. Nogle af de biludlejningsfirmaer, som har kontorer her, er Europcar, Sixt og Budget. Nogle af de mest populære flyafgange fra Bari Karol Wojtyła lufthavn , er ruter til Milano, München og Budapest. 

Brindisi Lufthavn er den anden lufthavn, som du kan overveje. Du skal muligvis bemærke, at lufthavnen ligger omkring 100 km fra Bari. Dette betyder, at du bliver nødt til at køre hele vejen fra Brindisi lufthavn til Bari, hvis du beslutter at bruge denne mulighed. Det er ikke en ringe mulighed at køre hele vejen – ikke mindst i betragtning af det smukke landskab. Tilgængelige udlejningsfirmaer er bl.a. Avis, Gold Car og Firefly Car Rental. 

Bari by betjenes særskilt af én lufthavn – Bari Karol Wojtyła Lufthavn. Hvis du vil udforske de forskellige scenarier omkring Bari, så kan du tage en lejebil og selv køre rundt i byen. Alternativt kan du hyre en lokal chauffør for at give dig selv mere tid til at udforske byens omgivelser. Uanset hvilken model du vælger, skal du huske at nyde denne skønne, italienske by. 

Trafik

Ligesom mange andre europæiske byer kan Bari undertiden have trafikpropper, primært om morgenen og sent om aftenen. Det er ikke altid så problematisk, da kø-dannelser som regel hurtigt opløses. Du kan bruge Google Maps til at hjælpe dig med at komme rundt. Nogle ruter kan have mindre trafik, men være lidt længere. 

Mens du er i Bari, skal du være forsigtig med din hastighed i bytrafikken. Du må højst køre 50 km/t i byen. Ved overtrædelse af dette, kan du få en bøde. Desuden er der et par ting at bemærke, fx farver i parkeringszoner og tidszoner, hvis du vil parkere din bil, mens du er i Bari. Blå betyder, at der er betalingsparkering, gult er for handicappede, og hvidt betyder gratis parkering. Du har pligt til at betale parkeringsafgift fra mandag til lørdag mellem kl. 8.30 og 20.30. 

Derudover er der fire forskellige parkeringszoner. For zone A er gebyret ca. 16 kr. i timen, mens det for zone B, C og D er ca. 8 kr. pr. time. Desuden har kommunen i Bari investeret i standardveje. Du behøver ikke at bekymre dig for meget om huller. Du vil heller ikke støde på tilstoppede kloakker eller endda spildevandsrør, som tømmes ved vejene. Med denne indsigt ved hånden, kan du være sikker på, at din tur til Bari når som helst på året vil give dig nogle dyrebare minder, som vil vare hele livet!

Dansk