Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Bari

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Bari inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Bari miniguide

Billeje Bari

Biludlejning Bari

Bari er beliggende i det sydlige Italien ved Adriaterhavet, øst for Napoli .Bari er hovedstaden i Puglia-regionen, og har 322.000 indbyggere (2008). Bari er Italiens største by på Adriaterhavet og er en havneby.Her er bilen færgen til Kroatien Dubrovnik og Bar.

Byen i romertiden blev kaldt Barium, har bevaret sin middelalderlige struktur. Bari har mange historiske bygninger og steder. I den gamle bydel, Vecchia, der var centrum for den romerske æra, er Città den smarte barer og restauranter. Dette er også den romanske katedral San Sabino fra de 1100’s, basilikaen San Nicola fra 1000’s og en Norman slottet. Sidstnævnte blev bygget af Frederik 2 Byen har en arkæologisk museum. I begyndelsen af maj er den pilgrimsfærd site for pilgrimme, der flokkes her for at fejre St. Nicolas årligt.

Aeroporto di Bari blegner, Bari International Airport er ca. ni kilometer uden for byen Bari.

Dansk