Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Taranto

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Taranto inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Taranto miniguide

Billeje Taranto
Biludlejning Taranto

Taranto er hovedstaden i provinsen Taranto og tilhører Puglia-regionen, der kan findes i det sydlige Italien, den italienske hæl.Regionen er en halvø, der rager ud i Det Ioniske Hav på østsiden af landet. Taranto er placeret på vestkysten af hælen og grænser bugten Taranto, og det handler om. 50 km til østkysten og Adriaterhavet.Taranto blev grundlagt allerede i år 705 f.Kr. Kr., og i dag er befolkningen i næsten 200 000 (2008).

Fordi byen har eksisteret så længe der er mange historiske steder. Flere af disse er placeret i den gamle bydel, herunder et smukt slot med fire tårne er bygget i slutningen af 1400-tallet og ruinerne af et græsk tempel fra omkring år 500 f.Kr. Kr. Katedralen i Taranto stammer fra år 1070 og pyntet det indvendige af malerier og freskoer, og man bør også besøge den historiske museum Taranto National Museum.

Bari Airport kaldes også blegner Airport ligger ca 90 km nord for Taranto.