Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Taranto

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Taranto inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Taranto miniguide

Billeje Taranto

Biludlejning Taranto

Taranto er hovedstaden i provinsen Taranto og tilhører Puglia-regionen, der kan findes i det sydlige Italien , den italienske hæl.Regionen er en halvø, der rager ud i Det Ioniske Hav på østsiden af landet. Taranto er placeret på vestkysten af hælen og grænser bugten Taranto, og det handler om. 50 km til østkysten og Adriaterhavet.Taranto blev grundlagt allerede i år 705 f.Kr. Kr., og i dag er befolkningen i næsten 200 000 (2008).

Fordi byen har eksisteret så længe der er mange historiske steder. Flere af disse er placeret i den gamle bydel, herunder et smukt slot med fire tårne er bygget i slutningen af 1400-tallet og ruinerne af et græsk tempel fra omkring år 500 f.Kr. Kr. Katedralen i Taranto stammer fra år 1070 og pyntet det indvendige af malerier og freskoer, og man bør også besøge den historiske museum Taranto National Museum.

Bari Airport kaldes også blegner Airport ligger ca 90 km nord for Taranto.

Dansk