Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Verona

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Verona inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Verona miniguide

Billeje Verona

Biludlejning Verona

Verona er beliggende 110 km vest for Venedig ved floden Adige.Byen i det nordlige Italien har et befolkningstal fundet 265.000 indbyggere (2009).Verona er strategisk placeret, og Brenner har længe været et knudepunkt for trafikken mellem det nordlige Italien og Centraleuropa.

Verona har mange kunstsamlinger, museer og bibliotek og et kulturcenter. Verona er berømt for sine kunstneriske håndværk og møbler fremstillingsindustrien. Byen producerer vine Bardolino, Soave og Valcpolicell, og har en årlig vinmesse. Flere af Shakespeares skuespil er blevet tilføjet til Verona. Bedst kendt er måske Romeo og Julie. Julies grav siges at være i en af byens kirker. Om sommeren er opført store operaer i en romersk amfiteater, som er den største af de Colosseum. Et af byens attraktioner er San Zeno Maggiore kirke fra 1100-tallet.Verona er en UNESCO verdens kultur-og naturarv.

Catulla Aeroporto ligger 12 kilometer fra centrum af Verona.

Dansk