Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Verona

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Verona inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Verona miniguide

Billeje Verona
Biludlejning Verona

Verona er beliggende 110 km vest for Venedig ved floden Adige.Byen i det nordlige Italien har et befolkningstal fundet 265.000 indbyggere (2009).Verona er strategisk placeret, og Brenner har længe været et knudepunkt for trafikken mellem det nordlige Italien og Centraleuropa.

Verona har mange kunstsamlinger, museer og bibliotek og et kulturcenter. Verona er berømt for sine kunstneriske håndværk og møbler fremstillingsindustrien. Byen producerer vine Bardolino, Soave og Valcpolicell, og har en årlig vinmesse. Flere af Shakespeares skuespil er blevet tilføjet til Verona. Bedst kendt er måske Romeo og Julie. Julies grav siges at være i en af byens kirker. Om sommeren er opført store operaer i en romersk amfiteater, som er den største af de Colosseum. Et af byens attraktioner er San Zeno Maggiore kirke fra 1100-tallet.Verona er en UNESCO verdens kultur-og naturarv.

Catulla Aeroporto ligger 12 kilometer fra centrum af Verona.