Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Venedig

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Venedig inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Venedig miniguide

Billeje Venedig
Biludlejning Venedig

Leder du efter en god lejebil i Venedig? Uanset om du skal på ferie eller på forretningsrejse, kan du spare både tid og penge ved at booke din lejebil i god tid. En populær mulighed er at hente din bil i Venedigs lufthavn, for så vil bilen være klar, når du ankommer! 

Om Venedig

Venedig er hovedstaden i Veneto-regionen, og byen blev grundlagt i 421 f.kr.. Byen ligger ved kysten af Adriaterhavet i det nordlige Italien. Venedig er populær først og fremmest på grund af de mange kanaler i det gamle bycentrum, og byen er en af Europas mest populære turistmål. Ved ankomsten vil du føle det som om, du har rejst tilbage i tiden til renæssancen i det 17. århundrede. 

Venedig har en befolkning på ca. 260,520 (2019). Piazza San Marco er en meget populær attraktion, og den er også kendt som Markuspladsen. Her kan du også finde det smukke Doge’s Palace. Byen er også hjemsted for flere museer og kunstinstitutioner såsom det berømte Galleria dell’Accademica. 

Byen er også hjemsted for en række arkitektoniske vartegn. Langs Canal Grande kan du finde mere end 200 paladser bygget mellem det 12. og 18. århundrede, og det er også her, du kan finde Ponte di Rialto. Den berømte bro blev bygget i 1551, og den er den ældste bro i Canal Grande. 

Lufthavne

To lufthavne ligger i Venedig. Marco Polo Lufthavn (VCE) er den største lufthavn og ligger 8 km nord for byen. Hvis du har brug for transport, så kan du hoppe på en bus fra lufthavnen, og den fører dig til Venedig togstation. Du kan også rejse til byens centrum med båd fra lufthavnen. Flere biludlejningsfirmaer kan også findes i lufthavnen, såsom Avis, Europcar, Budget, Hertz og Sixt. 

Nogle lavprisselskaber har valgt at operere fra den mindre og billigere Treviso Lufthavn (TSF), som ligger 20 km nord for Venedig. Lufthavnen er forbundet til Venedig med en 30-minutters togtur, og du kan også finde biludlejningsfirmaer som Europcar, Avis og Hertz. 

Trafik

Det italienske vejnet er veludviklet, og de fleste større byer er forbundet med motorveje. Nogle af disse er betalingsveje. De fleste af disse motorveje har en høj standard, og de kaldes “Autostrada” på italiensk. Bemærk dog, at nogle landeveje muligvis er smalle og snoede. 

De italienske hastighedsgrænser er 50 km/t i befolkede områder, 90 km/t ved landeveje og 100-130 km/t på motorveje. 

Promillen for alkohol i Italien er 0.5, og det samme som i Danmark

Flere italienske byer forbyder at køre i de historiske bycentre kendt som “Zona Trafico Limitado” (ZTL). En række kameraer overvåger disse områder, og når du kommer ind i din bil, så vil du blive fotograferet, og en bøde vil blive udstedt til din hjemadresse gennem biludlejningsfirmaet. 

Venedig er generelt en by for fodgængere og gondoler, så alle større parkeringspladser vil være placeret uden for byens centrum. Nogle hoteller tilbyder dog parkering for deres gæster. 

Køreråd

Med en lejebil har du friheden til at udforske området uden for Venedigs centrum på egen hånd, og det giver dig mulighed for at se mere af Norditalien. 

For eksempel kan du måske besøge den charmerende by Treviso, der ligger 32 km nord for Venedig. Treviso har en befolkning på ca. 84.999 (2019) og er en provinshovedstad. Byen er hjemsted for hovedkvarteret for det berømte modemærke Benetton. 

Treviso har en række seværdigheder, som du kan besøge såsom den gamle bydel med velbevarede bymure fra 1500-tallet, en katedral fra det 12. århundrede og San Francesco-kirken, som blev bygget i det 13. århundrede. Et besøg i det historiske museum Museo di Santa Caterina kan anbefales. 

Du kan også køre til byen Padua, som ligger 39 km vest for Venedig. Padua er en af Italiens ældste byer med en befolkning på ca. 210.912 (2019). En af byens største attraktioner er den smukke katedral Basilica of Saint Anthony. Katedralen blev bygget i det 14. århundrede og huser kunstværker af den berømte renæssance-billedhugger Donatello. 

Padua har også en botanisk have, som blev oprettet i 1545, og det siges at være Europas ældste.