Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Venedig

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Venedig inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Venedig miniguide

Billeje Venedig

Biludlejning Venedig

Venedig ligger på en ø i spidsen for Adriaterhavet nordlige del af landet. Venedig er hovedstad i regionen Veneto. Byen er stukket af flere kanaler. 270.000 mennesker lever i Venedig (2009).

Venedig er verdensberømt for sine kanaler og gondoler, og er en af verdens største turistattraktioner. Årlige besøg ca. 13-15 millioner by. Venedig er også kendt for Venedig International Film festival afholdt i Lido hvert år.Det havde også en kunstbegivenhed Venedig Biennalen hvert andet år. Glassfabrikasjonen i Murano og kniplinger industri i Burano er også berømt. Byen, byen har museer Civico Corre, og Gallerie dell’Accademia, og flere historiske strukturer. Langs Canal Grande er der over 200 paladser fra 1.100 til 1.700’s, og i sidste ende er Piazza San Marco Piazza San Marco med Palazzo Ducale. Besøgende kan tage en gondol tur langs den 40 kilometer lange kanal under de mange broer 400. Ponte di Rialto er bedst kendt.

Lufthavnen Marco Polo Aéroport ligger på fastlandet, otte kilometer uden for Venedig.

Biludlejning i Venedig er en enestående og effektiv måde at udforske dette populære turistmål. Blive overrasket over de lave priser på biludlejning og den brede vifte af vores til at prøve vores unikke brugervenlige søgemaskine.

Dansk