Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Treviso

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Treviso inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Treviso miniguide

Billeje Treviso

Biludlejning Treviso

Treviso i Veneto regionen i det nordlige Italien, 25 kilometer nordvest for Venedig .Treviso er hovedstaden i provinsen af samme navn, og er sammenløbet af Sile og Botteniga mødes. 82.000 mennesker lever i byens centrum, mens forstæder befolkning 170.000 mennesker her.

Treviso var i Oldtiden Tarvisium. I den tidlige middelalder var byen hovedstad i et hertugdømme. Byen blev stærkt beskadiget under Anden Verdenskrig. Den gamle downtown er opdelt af kanaler, smalle gader og freskomalte vægge. Blandt attraktionerne er Den Dominikanske kirken San Nicoloò med kalkmalerier og dekorerede grave. Domkirken i San Pietro har en krypt fra de 1100’s og dekorationer af Tizian. Området er velegnet til cykling. Riders kan standse på et af flere gamle villaer på en cykel tur: f.eks Erno Villa og Villa Minelli.

Sant’Angelo Treviso lufthavn er beliggende tre kilometer uden for Treviso.

Dansk