Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Treviso

Elsker du at udforske ukendte steder og opdage nye attraktioner? Hvis det er tilfældet, bør Treviso være på toppen af din liste over ønskedestinationer. Byen er skøn, og har betagende udsigtspunkter, der giver dig uforlignelige udsigter. Derudover byder byen på adskillige biludlejningsselskaber, som du kan gøre brug af. Så du skal ikke bekymre dig om transport til de seværdigheder, du gerne vil opleve. 

Guide til Treviso

Billeje Treviso

Biludlejning Treviso

Treviso er en by i den nordvestlige Veneto-region i Italien, og byen er gennemskåret af kanaler. Byen blev oprindeligt kaldt Celtic Tarvisium af romerne, men den har udviklet sig gennem årene, og er i dag hovedbyen i Treviso-provinsen. Byens ældgamle historie er interessant, og fængsler mange turister. Under 1. og 2. verdenskrig skete der omfattende skader på byen, men mange bygningsværker tilbage fra det 12. århundrede står der stadig. 

Der bor ca. 84.000 mennesker i Treviso, hvilket gør byen til nr. 60 blandt de mest befolkede byer i Italien. Byen har en blomstrende økonomi. Treviso er kendt for at producere vin, og derudover er regionen omkring Treviso velkendt for at producere ris, kemikalier, tekstiler og keramik. Området er også kendt for sine papirmøller og anden let industri. Hovedsproget i Treviso er italiensk, men en del af indbyggerne forstår også Engelsk og andre europæiske sprog. 

Treviso har en rig kultur, og de lokale praktiserer stadig de gamle traditioner. Byerne kaldes gerne Marca Gioisoa et Amorosa (“en glad og hyggelig markedsplads”), fordi man her ved, hvordan man skal nyde livet. Folk i Treviso elsker sport, og der er flere idrætshold i byen. Blandt disse finder man volleyball, rugby, fodbold og cykling. I 2008 var Treviso vært for de professionelle UCI Cyclo-cross Championships. 

Når du rejser til Treviso, skal du forvente et tempereret klima med moderate forskelle mellem lave og høje temperaturer. Byen har ligeledes moderate nedbørsmængder på 947 mm/år samt moderat solskin om sommeren. I byen er december og januar ganske kolde med temperaturer op til maks. 7 grader. Hvad luftfugtighed angår, er januar den fugtigste måned i Treviso (op til 79% luftfugtighed) 

Udforsk området med din lejebil

En af de helt fantastiske turistattraktioner i Treviso er Treviso-katredralen – Treviso Cattedrale di San Pietro Apostolo. Denne imponerende bygning står i den nordlige del af byen. Katedralen fra det 15. århundrede ligner et romersk tempel, og der er også en krypt under den. Kun 3 km fra katedralen ligger Piazza dei Signori, som er et af de største torve i byen. Her finder man diverse arkitektoniske seværdigheder, og torvet er også regelmæssigt scene for diverse koncerter. 

Kunstelskere kan besøge Museo Bailo – som også kaldes the Luigi Bailo Civic Museum. Her kan man finde diverse kunst og arkæologiske fund fra byen og resten af verden. Museet ligger i det nordvestlige hjørne af byen, og dets samlinger går tilbage til middelalderen. Et andet landemærke i Treviso er Loggia Dei Cavalieri. Det er en pavillon-lignende struktur, der blev bygget i det 12. århundrede, hvor byens spidser kunne samles. Køreturen fra Museo Bailo til Loggia Dei Cavaleiri tager 8 minutter, og afstanden er 3½ km. 

Villa Emo er en af de rummelige villaer, der er designet af den store arkitekt Andrea Palladio. Interiøret er bemalet med mytologiske og agrikulturelle scenerier, der betager de besøgende. Man kan også besøge fiskemarkedet (Pescheria), som er et af byens ældste steder. Det er en lille ø, omgivet af gamle, elegante bygninger. Der er også skulpturer af fisk og havfruer ude i vandet. Køreturen fra Villa Emo til Pescheria tager godt en halv time (27 km), og på vejen kan du nyde udsigten over omgivelserne. 

Lufthavn

Treviso har én lufthavn, Treviso International Airport, som også kaldes Aeroporto Treviso A. Canova. Den ligger i den sydvestlige del af byen, og benyttes både til militær og civil trafik. Den civile rutetrafik går primært til og fra lufthavne som Sevilla, Manchester, Valencia og Paris Beauvais. 

Der er en håndfuld biludlejningsfirmaer i Treviso. Blandt disse kan nævnes Europcar, Goldcar, Treviso Car Service, Hertz, Leasys, Avis og Budget. Mange af disse biludlejningsfirmaer er internationale brands, som kan tilbyde en god tilgængelighed online. Det kan anbefales at bestille en bil inden ankomst. Derved kan man sikre sig sin favoritbil i god tid. 

Inden du beslutter dig for en bestemt biludlejer, bør du gennemlæse “terms and conditions”. Det vil give dig indblik i priser og betingelser. Derudover lægger mange biludlejningsfirmaer ekstra gebyr på for sen aflevering af bilen. Det er derfor en god ide at planlægge i forvejen. Og hvis der skulle opstå ændringer, så giv udlejningsselskabet besked i forvejen. 

Trafik

Hvis der er én ting, som Traviso kan være stolt af, er det kvaliteten af regionens veje. Her finder du gode veje med lysreguleringer og gadelys efter behov. Hastighedsgrænserne er generelt 50 km/t i byer, 90 km/t på landeveje og 120 km/t på motorveje. Under alle omstændigheder bør du holde øje med skiltningen, da der kan være lokale begrænsninger. 

Der er adskillige parkeringsområder i Treviso by, hvor du kan placere din lejebil. Parkeringsprisen varierer, men det koster i omegnen af 1 € pr. time. I nogle dele af byen kan det være vanskeligt at finde en parkeringsplads. I værste fald kan du kantstensparkere i de fleste områder af Treviso. 

Dansk