Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sevilla

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sevilla inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sevilla miniguide

Billeje Sevilla

Biludlejning Sevilla

Sevilla ligger på bredden af Guadalquivir-floden, der fører ud i Atlanterhavet omkring 100 km længere sydpå. Byen er hovedstad i provinsen Sevilla, og hører til regionen Andalusien i det sydlige del af Spanien .Der er ca 140 km til den portugisiske grænse i vest og ca 530 km til hovedstaden Madrid mod nord.Antallet af indbyggere i Sevilla skønnes at være ca. 700 tusind (2009).

Sevilla blev grundlagt for mere end 2000 år siden og den gamle bydel er charmerende i en maurisk stil med små, smalle gader. Af historiske bygninger bør besøge Alcázar slot med sine smukke haver, der begyndte i 1100-tallet og katedralen fra 1400-tallet. Der er mange museer i Sevilla, herunder en, der er afsat til tyrefægtning og én, der omhandler den spanske flamenco dans. Som i mange andre spanske byer afholdt adskillige festivaler hvert år, og nogle af dem er påske festlighederne i karneval stil og vårmarked.

San Pablo Lufthavn er ca. 10 km uden for Sevilla.

Dansk