Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sevilla

Har du nogensinde haft lyst til en byferie i Sevilla? Denne skønne by er hver eneste dag af dit ophold værd! Gør dig selv den tjeneste at benytte et af byens mange tilbud om biludlejning, så du kan få en bekvem og fleksibel rejseoplevelse. Når du har besluttet dig for, hvilke seværdigheder du gerne vil se, er du klar til at opleve alle Andalusiens herligheder i din lejebil. 

Guide til Sevilla

Billeje Sevilla

Biludlejning Sevilla

Sevilla er hovedstad (og samtidig den største by) i regionen Andalusien i det sydvestlige Spanien. Byen er uden tvivl ét af de mest interessante steder at besøge på Den Iberiske Halvø. I den gamle bydel finder du hele tre seværdigheder, som er på UNESCOs Verdensarvsliste, og det er kun begyndelsen på alt det, byen har at tilbyde. Her er bl.a. også idylliske udsigter, og sportsfans vil nok hæfte sig ved byens succesfulde fodboldklub, Sevilla FC. 

Det er vanskeligt at kede sig i Sevilla, for byen er fyldt med smukke seværdigheder. Den mest imponerende er nok den gigantiske, gotiske katedral med klokketårnet La Giralda. Der er også én meget karakteristisk bygningstype på Den Iberiske Halvø, der bemærkes af de fleste turister. På facaderne af disse bygninger toner der et indviklet mønster af farver og figurer frem, takket være en facadebelægning af smukke fliser (azulejos). Du finder mange af disse bygninger, når du går rundt i Sevilla. 

Befolkningstallet i Sevilla er over 690.000 (ca. 1,5 millioner inkl. opland), og det gør byen til regionens største og Spaniens fjerdestørste. På trods af beliggenheden inde i landet har Andalusiens hovedstad en havn, der ligger 80 km fra Atlanterhavet. Det unikke havneanlæg er Spaniens eneste flodhavn. Hvis tanken om havn og hav giver dig lyst til at rejse mere, kan du overveje en afstikker til populære kystbyer som Malaga, Cordoba eller Cadiz, der ligger inden for få timers kørsel fra Sevilla. 

Hvis sommeren ikke er din foretrukne årstid, kan du sagtens besøge Sevilla på andre tidspunkter. I juli og august kravler temperaturen i byen ofte op over 35°C, men vinteren her er forholdsvis milld med gemmemsnitstemperaturer omkring 11°C. Uanset vejret kan du som turist forkæle dig selv med lækre, spanske tapas og et godt glas vin på én af byens utallige, hyggelige restauranter. 

Udforsk området med din lejebil

Den historiske, gamle by i Sevilla har en ganske betragtelig størrelse. Den var én af middelalderens største byer. Med en lejebil kan du heldigvis opleve alle de gemte perler uden at blive alt for udmattet. Du må endelig ikke gå glip af Alcazar. Nogle besøgende vil genkende dette royale slot fra tv-serien Game of Thrones. Selvom du ikke gør det, får du alligevel en fantastisk oplevelse. Alcazar ligger omtrent 15 km fra lufthavnen, og køreturen tager ca 20 minutter. 

Hvis du gerne vil have en pause fra det varme vejr, er Isla Mágica (den magiske ø) en oplagt mulighed. Denne forlystelsespark i Sevilla har ikke bare typiske attraktioner som karuseller, rutsjebaner osv. – der er også en ret stor sø i parken. Her kan du køle af og få pulsen ned. Pak bilen og tag af sted. Parken ligger 12 km fra lufthavnen, og det tager ca. et kvarter at køre dertil. 

Hvis du gerne vil udforske byerne i omegnen af Sevilla, kan det anbefales at køre en tur til kystbyen Cadiz med de karakteristiske, kridhvide huse og over 100 vagttårne. Her kan du gå en tur på byens pladser, der myldrer af liv, og besøge det lokale fiskemarked for at prøve nogle friskfangede delikatesser. Køreturen fra Sevilla burde ikke tage mere end 1½ time (afstanden er ca. 130 km). 

Lufthavne

I nærheden af Sevilla er der én lufthavn, kendt som San Pablo Airport eller gansk enkelt Seville Airport. Den befordrer hvert år over 5 millioner passagerer. Lufthavnen ligger ikke så langt fra Sevillas bymidte, omtrent 10 km nordvest for Sevilla. 

I lufthavnen er der adskillige biludlejningsmuligheder for de rejsende. Der er forskellige tilbud og biler at vælge imellem, og det brede udvalg af bilmærker og -modeller omfatter bl.a. luksusbiler og familiebiler. Priserne her er endvidere meget favorable i sammenligning med andre spanske lufthavne. Af biludlejningsfirmaer i lufthavnen kan nævnes Avis, Europcar, Hertz, Sixt, National Atesa og Enterprise Rent-A-Car. 

Der er masser af servicetilbud i lufthavnen. Passagerer, der venter på deres fly til Paris, London, Rom, Lissabon eller andre destinationer, kan fordrive ventetiden med at kigge på lufthavnens butikker eller slappe af i en restaurant eller café. Det er interessant at bemærke, at lufthavnens smukke indretning og design repræsenterer højdepunkterne i Sevillas kultur. 

Trafik

Det kan være lidt af en udfordring at navigere rundt i den gamle by, da nogle områder er bilfrie. Det er bestemt en god ide at have en leje-GPS eller kort-app ved hånden for at finde vej gennem byens gader. Det er som regel bedre at benytte en parkeringsplads end at køre rundt efter en ledig plads ved en kantsten. Det sidste kan tage et godt stykke tid. Bemærk, at i løbet af siestaen er der som regel ledige parkeringspladser. 

Hold dig orienteret om vejarbejde og myldretid, så kommer du mere nemt og bekvemt gennem trafikken. Vejene er generelt i god stand, og motorvejene er en fornøjelse at køre på. Hastighedsgrænserne i Spanien er generelt 120 km/t på motorveje, 90 km/t på landeveje og 50 km/t i byerne.

Dansk