Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Lissabon

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lissabon inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lissabon miniguide

Billeje Lissabon

Biludlejning Lissabon

Lissabon er Portugals hovedstad og største by. Lissabon er beliggende ved floden Tagus udmunding i Atlanterhavet, og er landets største havneby. Byen har en samlet på 2,9 millioner indbyggere, herunder forstæderne, mens der i byen bor 680.000 indbyggere. Lissabon er beliggende på syv høje over floden.

Et af Lissabons vartegn, Se Cristo Rei, Kristus statue, ikke ulig den i Rio de Janeiro. Statuen er 100 meter højt, og her er der en god udsigt over byen. En anden mulighed for at nå højden er at tage svævebanen eller lift på Santa Justa. Lissabon har mange historiske og smukke bygninger, en af de mest kendte er Belém tårnet fra 1521, og klosteret Mosteiro dos Jerónimos fra 1496, både blandt de bedste eksempler på bygninger i den manuelle stil. De er også på UNESCOs liste over verdens kultur-og naturarv, på grund af den betydning, de havde i Portugal oppdagelsestid.

Lissabons lufthavn, Aeroporto da Portela Portela ligger i Sacavém omkring 10 miles nord for Lissabon.

Billigerebiludlejning.dk har et bredt udvalg af udlejningsbiler i Lissabon, der passer til alles budget. Nogle af de biler, vi leje omfatte Toyota Avensis, VW Lupo, Ford Fiesta, Ford Mondeo og Mercedes Minibus. Alle priser på billeje inkluderer ubegrænset kilometertal.

Dansk