Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Lissabon

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lissabon inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lissabon miniguide

Billeje Lissabon
Biludlejning Lissabon

Leder du efter de billigste lejebiler i Lissabon? Du kan spare både penge og tid ved at booke en lejebil inden afgang. Mange rejsende foretrækker at hente deres lejebil i lufthavnen, men det er også muligt at afhente en lejebil i byen, hvis du hellere vil det. Med en lejebil i Lissabon har du frihed til at tage på dejlige dagture og/eller korte udflugter i regionen – helt i dit eget tempo. 

General information om Lissabon

Lissabon er hovedstaden og den største by i Portugal. Den ligger ved udmundingen af floden Tagus i Atlanterhavet, og er den største havneby i landet. Inkl. forstæder har byen i alt 2,9 millioner indbyggere, mens den indre by har 680. 000 indbyggere. Lissabon ligger på syv høje ved floden. 

Et af Lissabons vartegn er Cristo Rei, Kristus-statuen, der minder om Rio de Janeiros kendte vartegn. Statuen er 100 m høj og herfra er der en smuk udsigt over byen. Man kan også gå op til toppen af Santa Justa-elevatoren og finde et andet flot udsigtspunkt. Lissabon har adskillige smukke historiske bygninger, nogle af de kendte er Belém-tårn fra 1521 og Mosteiro dos Jerónimus-klostret fra 1496. Begge er nogle af de flotteste bygninger i den arkitektoniske Manueline-stil. Derudover er de opført på UNESCOs verdensarvsliste pga. den vigtige rolle de spillede i den gyldne tid, hvor mange af Portugals opdagelsesrejser blev foretaget. 

Vi har et stort udvalg af lejebiler i Lissabon, som passer til enhver pengepung. Nogle af udlejningsbilerne er fx Toyota Avensis, VW Lupo, Ford Fiesta, Ford Mondeo og Mercedes minibusser. Alle priser på lejebilerne inkluderer ubegrænset antal kilometer. 

Lufthavn

Byens internationale lufthavn er Lisbon Portela Airport (LIS), beliggende 5 km nord for bymidten. Adskillige anerkendte udlejningsfirmaer har kontorer her – blandt dem finder du Avis, Hertz, Goldcar og Enterprise. 

Prisen på lejebiler i Lissabon er generelt lavere end i Danmark, og brændstof er også billigere. 

Trafik

Det kan dog være en kaotisk og stressende oplevelse at køre i centrum af Lissabon. Kørestilen er en del anderledes end i Danmark. Dertil kommer, at det kan være en udfordring at finde ledige parkeringspladser. En god løsning kunne være at parkere lige uden for centrum af byen og benytte offentlig transport på resten af turen. 

Køretips

En lejebil giver mulighed for at se så meget som muligt af Portugal, og afstandene er overskuelige. Lissabon ligger 280 km nord for det kendte turistmål Faro på Algarvekysten (i den sydligste del af landet), og der er ca. 400 km til den nordlige grænse til Spanien. 

En oplagt mulighed er at køre til den smukke by Sintra, beliggende 33 km nordvest for Lissabon. Sintra er kendt for sin romantiske arkitektur, og er opført på UNESCOs verdensarvsliste. Her kan du besøge ruinerne af det mauriske slot Castelo dos Mouros, som troner på toppen af et højt bjerg. Slottet blev oprindelig bygget i løbet af det 8. århundrede. 

Ved Atlanterhavskysten, ca. 12 km vest for Sintra, kan man køre til én af de indbydende strande, fx den smukke Praia Grande. Den er kendt for sine gode muligheder for surfing såvel som andre slags vandsport. Der er gode muligheder for at parkere langs med Praia Grande, og der er små souvenirbutikker, caféer og strandbarer i nærheden af parkeringspladsen. 

En anden mulighed, hvis man leder efter steder at bade, er at køre til den lille by Costa de Caparica kun 17 km fra Lissabon. Endeløse hvide sandstrande indbyder til solbadning og vandsport. Der er gode muligheder for turister med et stort udvalg af caféer, barer og resturanter i nærheden. Der er også adskillige surfingskoler på strandområdet.