Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Lissabon Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lissabon Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lissabon Lufthavn miniguide

Billeje Lissabon Lufthavn

Biludlejning Lissabon Lufthavn

Lissabon Portela Airport (LIS) er placeret 7 km nordvest for Lissabon på A1 rute mellem Lissabon og Porto .Der er en lufthavnsbus mellem Lissabon og lufthavnen. De biludlejningsselskaber er til stede i lufthavnen, AA Castanheira / Budget, auto udlejning, Auto Jardim, Avis, Europcar, Hertz, National / Alamo og Sixt.

13.626.358 passagerer besøgte Lissabon Lufthavn i 2008 er Portugal’s største lufthavn. De vigtigste base for TAP Portugal, som er den virksomhed, der flyver til de fleste destinationer samt SATA International, Portugalia og White Airways. Sidste gang lufthavnen har gennemgået en større renovering projekt, og terminal 2 er helt nyt.

Der er en passende udvalg af mad og drikke forretninger og butikker i Lissabons lufthavn, selv om afgiftsfri butik ikke er særlig stort. Lufthavnen har også bank, posthus, flere business lounges, mødelokaler, trådløst internet og førstehjælp kontor. Der er ingen hoteller i lufthavnen, en af de nærmeste Radisson SAS Hotel Lissabon.

Dansk