Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Lissabon Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Lissabon Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Lissabon Lufthavn miniguide

Billeje Lissabon Lufthavn
Biludlejning Lissabon Lufthavn

Lissabon Portela Airport (LIS) er placeret 7 km nordvest for Lissabon på A1 rute mellem Lissabon og Porto .Der er en lufthavnsbus mellem Lissabon og lufthavnen. De biludlejningsselskaber er til stede i lufthavnen, AA Castanheira / Budget, auto udlejning, Auto Jardim, Avis, Europcar, Hertz, National / Alamo og Sixt.

13.626.358 passagerer besøgte Lissabon Lufthavn i 2008 er Portugal’s største lufthavn. De vigtigste base for TAP Portugal, som er den virksomhed, der flyver til de fleste destinationer samt SATA International, Portugalia og White Airways. Sidste gang lufthavnen har gennemgået en større renovering projekt, og terminal 2 er helt nyt.

Der er en passende udvalg af mad og drikke forretninger og butikker i Lissabons lufthavn, selv om afgiftsfri butik ikke er særlig stort. Lufthavnen har også bank, posthus, flere business lounges, mødelokaler, trådløst internet og førstehjælp kontor. Der er ingen hoteller i lufthavnen, en af de nærmeste Radisson SAS Hotel Lissabon.