Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Porto

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Porto inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Porto miniguide

Billeje Porto

Biludlejning Porto

Porto er Portugals næststørste by.Porto ligger ved mundingen af Douro-floden på en smuk højde. I midten af byen, der engang blev kaldt Porto, har 347.000 indbyggere, mens forstæderne af byen tæller 1.300 tusind indbyggere. Byens historiske centrum modtaget UNESCO World Heritage-status i 1996.

Porto er en handelsplads er kendt for sin eksport af portvin, som startede i 1600-tallet. Vinhandlerne placeret i kældre i bjergene i en forstad til Vila Nova de Gaia. Byen, der var den romerske Portus Cale, er også kendt for at være hjemby team, FC Porto, som ligger på Dragao Stadion. Porto har en talrig række kirker, hvoraf katedralen fra 1100-tallet ved siden af biskoppens palads, basilikaen i São Francisco (1383-1410) og São Martinho de Cedofeita fra de 1100’s kan hæves. En tur med Funicular dos Guinda tilbyder panoramaudsigt.

Sa Carneiro Lufthavn Francisco maskinværksted, også kendt som Aeroporto do Porto er landets tredje travleste lufthavn, der ligger cirka 15 kilometer fra centrum.

Dansk