Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Porto Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Porto Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Porto Lufthavn miniguide

Billeje Porto Lufthavn
Biludlejning Porto Lufthavn

.Aeroporto Internacional Dr. Francisco de Sá Carneiro (OPO) er også kendt som Aeroporto de Pedras Rubras eller Porto Lufthavn, der af Porto .Francisco Sá Carneiro er navnet på en portugisisk premierminister, der døde i et flystyrt i 1980. Der er en bus mellem lufthavnen station i nærheden af lufthavnen. De virksomheder, der ansætter bilen er AA Castanheira / Budget, Auto Jardim, Avis, Europcar, Hertz, Sixt.

I 2008 passagerer besøger 4.534.829 lufthavnen, og det er den tredje største i Portugal .Porto Lufthavn tjener 11 forskellige flyselskaber, internationale destinationer. Charter ruter vil blive tilføjet. Der er flere caféer i lufthavnen samt restauranter og barer.

Ud over den tax free, der er et godt udvalg af butikker med produkter fra også trådløst internet, ATM, posthus, apotek, møde-og business værelser og massage. Der er ingen hoteller i lufthavnen.