Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Porto Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Porto Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Porto Lufthavn miniguide

Billeje Porto Lufthavn

Biludlejning Porto Lufthavn

.Aeroporto Internacional Dr. Francisco de Sá Carneiro (OPO) er også kendt som Aeroporto de Pedras Rubras eller Porto Lufthavn, der af Porto .Francisco Sá Carneiro er navnet på en portugisisk premierminister, der døde i et flystyrt i 1980. Der er en bus mellem lufthavnen station i nærheden af lufthavnen. De virksomheder, der ansætter bilen er AA Castanheira / Budget, Auto Jardim, Avis, Europcar, Hertz, Sixt.

I 2008 passagerer besøger 4.534.829 lufthavnen, og det er den tredje største i Portugal .Porto Lufthavn tjener 11 forskellige flyselskaber, internationale destinationer. Charter ruter vil blive tilføjet. Der er flere caféer i lufthavnen samt restauranter og barer.

Ud over den tax free, der er et godt udvalg af butikker med produkter fra også trådløst internet, ATM, posthus, apotek, møde-og business værelser og massage. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

Dansk