Biludlejning Portugal

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Portugal

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Portugal inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Portugal miniguide

Portugal

Biludlejning Portugal

Portugal (10,7 millioner indbyggere i 2009) beliggende i det sydvestlige Europa på den iberiske halvø. Landet er omgivet af Spanien, Atlanterhavet mod syd og vest. Portugal omfatter Azorerne og turistøya Madeira i Atlanterhavet.

Landets længste flod, Tagus, som løber fra Spanien i øst til Atlanterhavet mod vest.
Portugal har bakket terræn nord for Tejo, og helt sikkert landskabet i syd. I den østlige del – grænsen til Spanien – er Portugals højeste er tempereret middelhavsklima, hvor den sydligste dele af landet er varmere og tørrere somre og mildere vintre end de nordlige områder.

Hovedstaden Lissabon , landets største by med 500.000 indbyggere (2008).Lissabon er beliggende på vestkysten – hvor floden Tagus ligger på syv høje, og blandt de mest populære turistattraktioner vil finde fæstningen Torre de Belem, samt den middelalderlige borg nationale teater, opera, museer og en af de største byparker.
Andre større byer i Portugal’s Porto , Coimbra, Braga, Faro , Portimao, Evora og Leiria.

Landet har betydelige turisme – især i Algarve i syd. Der er smukke sandstrande, fantastiske klippeformationer og indbydende svømning. solskinstimer om året.

De vigtigste lufthavn Portugal Aeroporto de Lissabon , der ligger 4 km nordøst for hovedstaden.Det er en af de største lufthavne i det sydlige Europa.

Billigerebiludlejning.dk tilbyder et bredt udvalg af biludlejning i Portugal til billige priser. Nogle biludlejningsfirmaer vi sammenligner de populære er Avis, bud, Europcar, National og Alamo.

Dansk