Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Almada

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Almada inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Almada miniguide

Billeje Almada

Biludlejning Almada

Almada er en by lige syd for Lissabon ved floden Tejo.165.000 indbyggere bor i den kommune, der er bolig-og erhvervsbyggeri forstad til Lissabon .Almada er forbundet med en bro, der krydser floden til Lissabon. Fra vigtigste havn Cacilhas der båd til Lissabon.

I den sydlige ende af broen er Kristus statue Se Christo Rei, som blev bygget i 1959. Almada har nogle af de bedste udsigtspunkter i Lissabon: Kristus statue, slottet og kablet bil, der går til Boca do Vento. Tidligere Almada et populært sted for den ret, som også gav ordre til at bygge flere statsejede boliger, der stadig velbevaret i distriktet. Almada har sit eget liv, og er en by i sig selv, som er uafhængig af Lissabon. Her er en teaterfestival afholdt. Costa da Caparica, med lange sandstrande er en del af kommunen. Byens køkken er også værd at nævne, især fiskerirettigheder caldeiradas.

Rejser til Lissabon Aeroporto da Portela , ligger elleve kilometer fra Almada centrum.

Dansk