Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Almada

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Almada inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Almada miniguide

Billeje Almada
Biludlejning Almada

Almada er en by lige syd for Lissabon ved floden Tejo.165.000 indbyggere bor i den kommune, der er bolig-og erhvervsbyggeri forstad til Lissabon .Almada er forbundet med en bro, der krydser floden til Lissabon. Fra vigtigste havn Cacilhas der båd til Lissabon.

I den sydlige ende af broen er Kristus statue Se Christo Rei, som blev bygget i 1959. Almada har nogle af de bedste udsigtspunkter i Lissabon: Kristus statue, slottet og kablet bil, der går til Boca do Vento. Tidligere Almada et populært sted for den ret, som også gav ordre til at bygge flere statsejede boliger, der stadig velbevaret i distriktet. Almada har sit eget liv, og er en by i sig selv, som er uafhængig af Lissabon. Her er en teaterfestival afholdt. Costa da Caparica, med lange sandstrande er en del af kommunen. Byens køkken er også værd at nævne, især fiskerirettigheder caldeiradas.

Rejser til Lissabon Aeroporto da Portela, ligger elleve kilometer fra Almada centrum.