Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Alcobaca

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Alcobaca inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Alcobaca miniguide

Billeje Alcobaca

Biludlejning Alcobaca

Alcobaça ligger 80 km nord for Lissabon i Estremadura provinsen Portugal .Byen har 15.000 indbyggere, mens forstæderne er 55.000 indbyggere. Alcobaça er vokset op mellem dalene af floder Alcoa og Baca, der også gav navn til byen.

Alcobaça er kendt for sin berømte cistercienserkloster i Santa Maria, som er Portugals største kirke. Klosteret er på UNESCOs liste over verdens kultur-og naturarv. Det var oprindeligt grundlagt af Dom Afonso Henriques, Portugal’s første konge, i 1152 Her er Portugals ældste kongelige grave, herunder grav King Peter Første og hans elskerinde, Ines de Castro. Da Napoleon’s tropper invaderede landet i 1810, blev klostret frataget alle sine historiske skatte, herunder hans berømte bibliotek. Klostret spændt over et stort område, og landbruget blev indført. Dette førte til Alcobaça i dag, er en af Portugals største frugt producenter. Regionens køkken er kendt for sine bolsjer, den mest berømte er Pao de lo kage.

Lissabon Aeroporto de Portela Lufthavn er 86 km fra Alcobaça centrum.

Dansk