Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Alcobaca

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Alcobaca inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Alcobaca miniguide

Billeje Alcobaca
Biludlejning Alcobaca

Alcobaça ligger 80 km nord for Lissabon i Estremadura provinsen Portugal .Byen har 15.000 indbyggere, mens forstæderne er 55.000 indbyggere. Alcobaça er vokset op mellem dalene af floder Alcoa og Baca, der også gav navn til byen.

Alcobaça er kendt for sin berømte cistercienserkloster i Santa Maria, som er Portugals største kirke. Klosteret er på UNESCOs liste over verdens kultur-og naturarv. Det var oprindeligt grundlagt af Dom Afonso Henriques, Portugal’s første konge, i 1152 Her er Portugals ældste kongelige grave, herunder grav King Peter Første og hans elskerinde, Ines de Castro. Da Napoleon’s tropper invaderede landet i 1810, blev klostret frataget alle sine historiske skatte, herunder hans berømte bibliotek. Klostret spændt over et stort område, og landbruget blev indført. Dette førte til Alcobaça i dag, er en af Portugals største frugt producenter. Regionens køkken er kendt for sine bolsjer, den mest berømte er Pao de lo kage.

Lissabon Aeroporto de Portela Lufthavn er 86 km fra Alcobaça centrum.