Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Aveiro

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Aveiro inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Aveiro miniguide

Billeje Aveiro
Biludlejning Aveiro

Aveiro har sin egen gondolbåt, moiceiro, der løber langs byens mange kanaler.De er traditionelt bruges til at indsamle tang. Byen har en god blanding af Art Nouveau bygninger og fiskeri landsby huse. Men det er kystlinje Aveiro og sandstrande i São Jacinto, Barra og Costa Nova, der trækker de fleste turister til byen. På kysten, som også går under navnet på sølv kysten, er der gode muligheder for surfing, og kite. Lokale surf hoppe drive leje af udstyr. Der er også mulighed for at sejle på Costa Nova, eller padle en kajak.

Carneiro Lufthavn Franisco, også kendt som Aeroporto do Porto er landets tredje travleste lufthavn, der ligger cirka 67 kilometer fra centrum.