Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Aveiro

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Aveiro inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Aveiro miniguide

Billeje Aveiro

Biludlejning Aveiro

Aveiro har sin egen gondolbåt, moiceiro, der løber langs byens mange kanaler.De er traditionelt bruges til at indsamle tang. Byen har en god blanding af Art Nouveau bygninger og fiskeri landsby huse. Men det er kystlinje Aveiro og sandstrande i São Jacinto, Barra og Costa Nova, der trækker de fleste turister til byen. På kysten, som også går under navnet på sølv kysten, er der gode muligheder for surfing, og kite. Lokale surf hoppe drive leje af udstyr. Der er også mulighed for at sejle på Costa Nova, eller padle en kajak.

Carneiro Lufthavn Franisco , også kendt som Aeroporto do Porto er landets tredje travleste lufthavn, der ligger cirka 67 kilometer fra centrum.

Dansk