Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Setubal

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Setubal inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Setubal miniguide

Billeje Setubal
Biludlejning Setubal

Setubal er en by somligger 30 km sydøst for Lissabon ved floden Sado forretningen i Baia de Setúbal. Det ligger i nærheden af Arrábida National Park og bjergene Serra da Arrábida. 117.000 mennesker lever i den vigtige havneby.

Setubal er kendt for sit fiskeri traditioner og sardinfabrikker. Byen var centrum for landets fiskeindustri i begyndelsen af det 20. århundrede, men de fleste fabrikker er lukket i dag. Turisme har overtaget. Arrábida National Park har flere smukke strande og natur. I Sado floden, kan turisterne ser en dolfinkoloni. Troia halvøen tilbyder strande og luksusressorts. Castelo de São Philip, en fæstning fra 16 til 1.700’s er beliggende ved floden, og er nu et luksushotel. Den største historiske bygning i Setubal, Jesus Abbey, fra 1915 til 1600 i gotisk stil. Kirke Sao Julião med gotiske portal, er også af interesse. Næsten alle de gamle bygninger i byen blev ødelagt af jordskælv i 1531 og 1755.

Lufthavn Aeroporto de Lissabon er beliggende 34 km fra centrum af Setubal.