Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Setubal

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Setubal inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Setubal miniguide

Billeje Setubal

Biludlejning Setubal

Setubal er en by somligger 30 km sydøst for Lissabon ved floden Sado forretningen i Baia de Setúbal. Det ligger i nærheden af Arrábida National Park og bjergene Serra da Arrábida. 117.000 mennesker lever i den vigtige havneby.

Setubal er kendt for sit fiskeri traditioner og sardinfabrikker. Byen var centrum for landets fiskeindustri i begyndelsen af det 20. århundrede, men de fleste fabrikker er lukket i dag. Turisme har overtaget. Arrábida National Park har flere smukke strande og natur. I Sado floden, kan turisterne ser en dolfinkoloni. Troia halvøen tilbyder strande og luksusressorts. Castelo de São Philip, en fæstning fra 16 til 1.700’s er beliggende ved floden, og er nu et luksushotel. Den største historiske bygning i Setubal, Jesus Abbey, fra 1915 til 1600 i gotisk stil. Kirke Sao Julião med gotiske portal, er også af interesse. Næsten alle de gamle bygninger i byen blev ødelagt af jordskælv i 1531 og 1755.

Lufthavn Aeroporto de Lissabon er beliggende 34 km fra centrum af Setubal.

Dansk