Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Evora

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Evora inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Evora miniguide

Billeje Evora
Biludlejning Evora

Evora er en by i Alenteja provinsen inde i landet.Evora er ca. 120 km sydøst for Lissabon i Portugal .I alt på 45.000 indbyggere bor i byen (2001). Evora er den største og vigtigste byer i Alentejo, og vil være et af Portugals smukkeste byer.

Evora’s gamle bydel er placeret på UNESCOs liste over verdens kultur-og naturarv. Der er mange monumenter fra romersk og arabisk gange. Af de seværdigheder, du Diana Temple fra 100 – eller 200-nummer er anført. Domkirken, oprindelig en romersk kirke fra 1100-tallet, blev renoveret i gotisk stil omkring 1400 og er nu Portugals største gotiske kirke. Church of São Francisco betragtes som en af de smukkeste i landet, og kapellet i kirken, Capela dos Ossos, er dekoreret med knogler fra ca.5.000 skeletter. Evora har også et museum med en samling af romerske, og Museum of Art, blandt andet

Den nærmeste lufthavn er Lissabon Aeroporto da Portela, 110 miles væk.