Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Vilamoura

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Vilamoura inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Vilamoura miniguide

Billeje Vilamoura

Biludlejning Vilamoura

Vilamoura er et af Portugals vigtigste turistområder mellem Albufeira og Faro på Algarve’s sydkyst.Vilamoura ligger 266 km fra Lissabon , og 14,3 mil vest for Faro på kysten.Turistområde tilhører Quarteira, som har 20.000 indbyggere.

Vilamoura er en stor turistkomplets med marina, golf akademi med seks golfbaner, kasinoer, natklubber, tennis klub, strand og 4 og 5-stjernede hotel. Her er ikke mindre end seks golfbaner og marinaen kan rumme mere end 1.000 både. Den romerske ruiner af Cerro da Vila i Vilamoura centrum, kommer fra hundred år e. Kr., og resterne af et badeland med mosaikker og saltvand tanke. De omfatter også en begravelse tårne og moler fra den romerske periode. Vilamoura har også en heste-center, og besøgende kan tage en sejltur for at se hulerne langs kysten, eller fiske efter havfiskeri eller dykke.

Faro Lufthavn er den nærmeste lufthavn, cirka 14 mil væk.

Dansk