Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Faro Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Faro Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Faro Lufthavn miniguide

Billeje Faro Lufthavn

Biludlejning Faro Lufthavn

Faro Airport (FAO) er beliggende 4 km vest for Faro og er den største lufthavn i Algarve i det sydlige Portugal .Der er en bus mellem lufthavnen og Faro. De biludlejningsselskaber repræsenteret i lufthavnen, Auto Jardim, Hertz, Europcar, Sixt, Avis, Budget, Guerin / Guérin Lda og billeje Aurigacrom.

5.447.200 passagerer besøgte Faro Lufthavn i 2008, og det er den anden travleste lufthavn i Portugal .Det er en meget vigtig base for lavprisselskaber, og de vigtigste base for Ryan Air.

Faro Lufthavn har et godt udvalg af caféer, barer og restauranter og gode indkøbsmuligheder. Fra april til oktoberer der en åben café med terrasse. Andre faciliteter, en bank, posthus, business center og turistbureau. Det nærmeste hotel er Ibis Faro 2 km fra lufthavnen.

Dansk