Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Faro Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Faro Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Faro Lufthavn miniguide

Billeje Faro Lufthavn
Biludlejning Faro Lufthavn

Faro Airport (FAO) er beliggende 4 km vest for Faro og er den største lufthavn i Algarve i det sydlige Portugal .Der er en bus mellem lufthavnen og Faro. De biludlejningsselskaber repræsenteret i lufthavnen, Auto Jardim, Hertz, Europcar, Sixt, Avis, Budget, Guerin / Guérin Lda og billeje Aurigacrom.

5.447.200 passagerer besøgte Faro Lufthavn i 2008, og det er den anden travleste lufthavn i Portugal .Det er en meget vigtig base for lavprisselskaber, og de vigtigste base for Ryan Air.

Faro Lufthavn har et godt udvalg af caféer, barer og restauranter og gode indkøbsmuligheder. Fra april til oktoberer der en åben café med terrasse. Andre faciliteter, en bank, posthus, business center og turistbureau. Det nærmeste hotel er Ibis Faro 2 km fra lufthavnen.