Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Faro

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Faro inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Faro miniguide

Billeje Faro

Biludlejning Faro

Faro er en by i Algarve, på Portugals sydkyst. 46.000 bor i byen, som siges at være Algarves hovedstad, ved Atlanterhavet.

Faro er en god base for at udforske Algarve. Den har en smuk gammel brostensbelagte by, Centro Historico, i 1800’s portugisiske inspireret arkitektur. Byen blev erobret af maurerne i 1249 og modtog biskoppen sæde i 1577, blev ødelagt af et jordskælv i 1755. Faro har flere museer, herunder etnografiske museum og en jødisk kulturcenter, der stammer fra 1851.

Fra Faro er der en båd tur til Rio Formosa, en naturpark, der strækker sig over grænsen til Spanien .Det er hjemsted for mange fugle som storke og flamingoer bl.a. I Faro er også Praia de Faro, som er flere kilometer lang. Ikke overraskende, da midten af Algarve, har byen en livlig natteliv.

Faro lufthavn ligger syv kilometer fra centrum af den naturlige park af Rio Formosa.

Faro er med Lissabon den mest populære destination for biludlejning i Portugal .Billigerebiludlejning.dk tilbyder biludlejning flere steder i byen Faro, herunder Faro Lufthavn.

Dansk