Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Faro

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Faro inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Faro miniguide

Billeje Faro

Biludlejning Faro

Skal du på ferie til Faro i Portugal og har brug for en udlejningsbil? Med en udlejningsbil i Faro har du mulighed for at udforske Algarve regionen i dit eget tempo. Der er mange spændende steder at besøge. Hvis du booker en udlejningsbil inden afgang, kan du spare både tid og penge. Du kan også vælge en bil, som passer til din pengepung. 

General information om Faro

Faro er en by i Algarve på Portugals sydkyst. Med 46.000 indbyggere ligger byen ved Atlanterhavet og bliver betegnet som hovedbyen i Algarve. 

Fra Faro kan du nemt udforske Algarve regionen. Byen har et smukt gammelt brolagt kvarter, Centro Histórico, med fine eksempler på portugesisk arkitektur fra det 19. århundrede. Byen, som blev erobret af maurerne i 1249 og blev bispesæde i 1577, blev ødelagt af et jordskælv i 1755. Faro har adskillige museer fx det etnografiske museum og et jødisk kulturcenter helt tilbage fra 1851. 

Fra Faro er der bådture til Ria Formosa, en naturpark, som strækker sig over grænsen til Spanien. Det er hjemsted for mange fuglearter som fx storke og flamingoer blandt mange andre. I faro er der også en strand, der hedder Praia de Faro, som er flere kilometer lang. Det er nok ingen overraskelse, at byen har et livligt natteliv, når den nu er centrum af Algarve. 

Faro lufthavn ligger 7 km fra centrum, tæt på Ria Formosa naturpark. 

Sammen med Lissabon er Faro det mest populære sted at leje en bil i Portugal. Vi tilbyder udlejningsservices flere steder i Faro bymidte og også i Faro lufthavn. 

Lufthavn

International Aeroporto de Faro (FAO) ligger 6 km vest for byens centrum. Lige udenfor ankomsthallen finder du adskillige biludlejningsfirmaer som Avis, Hertz, Goldcar, Europcar, Guerin og Enterprise. 

Omkring 13 km øst for Faro ligger den velbesøgte Ria Formosa naturpark. Området har en unik kystlagune og er et paradis for fuglekiggere. 

Køretips

Faro er den perfekte base for kortere eller længere dagsture i området eller til andre dele af Portugal. Algarve regionen er kendt for sine smukke klippeformationer og krystalklart vand samt indbydende sandstrande. Små bade- og turistbyer ligger som perler på en snor langs hele kysten. Med en udlejningsbil kan du finde dit yndlingssted helt i dit eget tempo. 

Det er også almindeligt at køre over grænsen til den spanske by Sevilla, 199 km øst for Faro. Turen tager omkring to timer. Denne spanske storby har ikke mindre end tre bygninger på UNESCO’s verdensarvsliste. Udover adskillige seværdigheder kan Sevilla også byde på gode shoppingmuligheder. 

Hvis du har lyst til at besøge hovedstaden Lissabon, ligger denne by 280 km nord for Faro. Lissabon er en smuk gammel by med en blanding af ny og gammel arkitektur. Seværdighederne i hovedstaden er mange fx Belém tårnet, den 117 meter høje statue af Kristus, såvel som bydelen Alfama tæt på hvor São Jorge slottet fra 1600-tallet ligger. 

Trafik

Portugal har et veludviklet vejnet med en god standard. Dog er kørestilen en smule mere aggressiv end i Danmark, og det er sommetider kaotisk og stressende at køre rundt i de store byer. 

I højsæsonen kan det være vanskeligt at finde en parkeringsplads i Faro bymidte. Et godt tip er at køre til parkeringskælderen på den centrale gade “Avenida 5 de Outubro”. 

Derudover er der en gratis parkeringsplads syd for bymidten i området nær Largo de São Francisco. Herfra tager det kun 13 min at gå ind til centrum.

Dansk