Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Faro

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Faro inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Faro miniguide

Billeje Faro
Biludlejning Faro

Skal du på ferie til Faro i Portugal og har brug for en udlejningsbil? Med en udlejningsbil i Faro har du mulighed for at udforske Algarve regionen i dit eget tempo. Der er mange spændende steder at besøge. Hvis du booker en udlejningsbil inden afgang, kan du spare både tid og penge. Du kan også vælge en bil, som passer til din pengepung. 

General information om Faro

Faro er en by i Algarve på Portugals sydkyst. Med 46.000 indbyggere ligger byen ved Atlanterhavet og bliver betegnet som hovedbyen i Algarve. 

Fra Faro kan du nemt udforske Algarve regionen. Byen har et smukt gammelt brolagt kvarter, Centro Histórico, med fine eksempler på portugesisk arkitektur fra det 19. århundrede. Byen, som blev erobret af maurerne i 1249 og blev bispesæde i 1577, blev ødelagt af et jordskælv i 1755. Faro har adskillige museer fx det etnografiske museum og et jødisk kulturcenter helt tilbage fra 1851. 

Fra Faro er der bådture til Ria Formosa, en naturpark, som strækker sig over grænsen til Spanien. Det er hjemsted for mange fuglearter som fx storke og flamingoer blandt mange andre. I faro er der også en strand, der hedder Praia de Faro, som er flere kilometer lang. Det er nok ingen overraskelse, at byen har et livligt natteliv, når den nu er centrum af Algarve. 

Faro lufthavn ligger 7 km fra centrum, tæt på Ria Formosa naturpark. 

Sammen med Lissabon er Faro det mest populære sted at leje en bil i Portugal. Vi tilbyder udlejningsservices flere steder i Faro bymidte og også i Faro lufthavn. 

Lufthavn

International Aeroporto de Faro (FAO) ligger 6 km vest for byens centrum. Lige udenfor ankomsthallen finder du adskillige biludlejningsfirmaer som Avis, Hertz, Goldcar, Europcar, Guerin og Enterprise. 

Omkring 13 km øst for Faro ligger den velbesøgte Ria Formosa naturpark. Området har en unik kystlagune og er et paradis for fuglekiggere. 

Køretips

Faro er den perfekte base for kortere eller længere dagsture i området eller til andre dele af Portugal. Algarve regionen er kendt for sine smukke klippeformationer og krystalklart vand samt indbydende sandstrande. Små bade- og turistbyer ligger som perler på en snor langs hele kysten. Med en udlejningsbil kan du finde dit yndlingssted helt i dit eget tempo. 

Det er også almindeligt at køre over grænsen til den spanske by Sevilla, 199 km øst for Faro. Turen tager omkring to timer. Denne spanske storby har ikke mindre end tre bygninger på UNESCO’s verdensarvsliste. Udover adskillige seværdigheder kan Sevilla også byde på gode shoppingmuligheder. 

Hvis du har lyst til at besøge hovedstaden Lissabon, ligger denne by 280 km nord for Faro. Lissabon er en smuk gammel by med en blanding af ny og gammel arkitektur. Seværdighederne i hovedstaden er mange fx Belém tårnet, den 117 meter høje statue af Kristus, såvel som bydelen Alfama tæt på hvor São Jorge slottet fra 1600-tallet ligger. 

Trafik

Portugal har et veludviklet vejnet med en god standard. Dog er kørestilen en smule mere aggressiv end i Danmark, og det er sommetider kaotisk og stressende at køre rundt i de store byer. 

I højsæsonen kan det være vanskeligt at finde en parkeringsplads i Faro bymidte. Et godt tip er at køre til parkeringskælderen på den centrale gade “Avenida 5 de Outubro”. 

Derudover er der en gratis parkeringsplads syd for bymidten i området nær Largo de São Francisco. Herfra tager det kun 13 min at gå ind til centrum.