Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Santarem

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Santarem inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Santarem miniguide

Billeje Santarem

Biludlejning Santarem

Santarem ligger 76 km nordøst for Lissabon .30.000 mennesker lever downtown, mens det samlede kommune Santarem har 64.000 indbyggere. Santarem ligger ved floden Tagus, som krydses af en 1234 meter lang bro i Santarem.

Santarem er måske bedst kendt som Portugals førende center tyrefægtning, som når den største højder i løbet af landets største landbrugsmesse i juni. Santarem er også kendt som den romerske Scalabicastrum. Det var sandsynligvis romerne som grundlagde byens 200-300’s. Byen har flere historiske bygninger fra forskellige arkitektoniske stilarter. Kirken i Sao Joao de Alporao facaden fra 1100-tallet er nu en arkæologisk museum. Den blev bygget på 12-1300 af templet mestre. Palace Porta do Sol ligger på en bakke ved floden og har en dejlig have med en fantastisk udsigt. Nogle af væggene er fortsat. Santarem er et moderne museum med periode instrumenter CABAC tårn.

Lufthavn Aeroporto de Lissabon er beliggende 63 km fra Santarém byen.

Dansk