Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Santarem

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Santarem inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Santarem miniguide

Billeje Santarem
Biludlejning Santarem

Santarem ligger 76 km nordøst for Lissabon .30.000 mennesker lever downtown, mens det samlede kommune Santarem har 64.000 indbyggere. Santarem ligger ved floden Tagus, som krydses af en 1234 meter lang bro i Santarem.

Santarem er måske bedst kendt som Portugals førende center tyrefægtning, som når den største højder i løbet af landets største landbrugsmesse i juni. Santarem er også kendt som den romerske Scalabicastrum. Det var sandsynligvis romerne som grundlagde byens 200-300’s. Byen har flere historiske bygninger fra forskellige arkitektoniske stilarter. Kirken i Sao Joao de Alporao facaden fra 1100-tallet er nu en arkæologisk museum. Den blev bygget på 12-1300 af templet mestre. Palace Porta do Sol ligger på en bakke ved floden og har en dejlig have med en fantastisk udsigt. Nogle af væggene er fortsat. Santarem er et moderne museum med periode instrumenter CABAC tårn.

Lufthavn Aeroporto de Lissabon er beliggende 63 km fra Santarém byen.