Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Mirandela

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Mirandela inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Mirandela miniguide

Billeje Mirandela

Biludlejning Mirandela

Mirandela er en by i baglandet øst for Porto , som ligger på floden Tuas bredder.Næsten 11.000 bor i byen, som også kaldes haveby.

Den smukke by har flere festivaler. I juli ærer Nossa Senhora gøre Amparo af en lysprosesjon med lys og fyrværkeri, der vil blive regionens mest spektakulære. Miranda er også kendt for sit regionale køkken, som er især kendt for retten til traditionelle pølser, alheiras. Området omkring den typiske landsby, Romeu, er et besøg værd.Hver sommer byen vært for EM i jet ski på floden Tua.

Den nærmeste lufthavn er Aeorporto do Porto 127 km væk.

Dansk