Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Funchal Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Funchal Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Funchal Lufthavn miniguide

Billeje Funchal Lufthavn
Biludlejning Funchal Lufthavn

Madeira Funchal Lufthavn (FNC) hedder formelt Santa Catarina Airport ligger i Santa Cruz, 16 km nordøst for Funchal i Portugal .Der er busser næsten hver time mellem lufthavnen og Funchal. De biludlejningsselskaber er til stede i lufthavnen, Auto Jardim, Avis, Drive Biludlejning, Europcar, Hertz og Rodavante.

2.448.574 passagerer besøgte lufthavnen i 2008. Det var engang berygtet for sin meget korte landingsbane mellem stejle bjerge, men efter det blev bygget som vandt Enestående Structures Award er en slags ingeniører Oscar. Der er direkte fly fra Madeira til mange europæiske destinationer, men mange af dem er sæsonbetonet.

Lufthavnen har gode indkøbsmuligheder, her kan man købe lokale produkter som f.eks kunsthåndværk, produkter af læder og solbriller og mode. Der er omkring syv forskellige barer, caféer og restauranter. Andre faciliteter inkluderer trådløs internetadgang, VIP lounge, bank, posthus og en baby / alrum. Den nærmeste hoteller, Vila Galé Santa Cruz Hotel Santa Catarina, beliggende 5 km væk i Santa Cruz.