Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Funchal Lufthavn

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Funchal Lufthavn inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Funchal Lufthavn miniguide

Billeje Funchal Lufthavn

Biludlejning Funchal Lufthavn

Madeira Funchal Lufthavn (FNC) hedder formelt Santa Catarina Airport ligger i Santa Cruz, 16 km nordøst for Funchal i Portugal .Der er busser næsten hver time mellem lufthavnen og Funchal. De biludlejningsselskaber er til stede i lufthavnen, Auto Jardim, Avis, Drive Biludlejning, Europcar, Hertz og Rodavante.

2.448.574 passagerer besøgte lufthavnen i 2008. Det var engang berygtet for sin meget korte landingsbane mellem stejle bjerge, men efter det blev bygget som vandt Enestående Structures Award er en slags ingeniører Oscar. Der er direkte fly fra Madeira til mange europæiske destinationer, men mange af dem er sæsonbetonet.

Lufthavnen har gode indkøbsmuligheder, her kan man købe lokale produkter som f.eks kunsthåndværk, produkter af læder og solbriller og mode. Der er omkring syv forskellige barer, caféer og restauranter. Andre faciliteter inkluderer trådløs internetadgang, VIP lounge, bank, posthus og en baby / alrum. Den nærmeste hoteller, Vila Galé Santa Cruz Hotel Santa Catarina, beliggende 5 km væk i Santa Cruz.

Dansk