Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Funchal

Den bedste måde at komme rundt på i Funchal, så du kan besøge byens katedral, udforske den maleriske gadekunst ved Rua da Santa Maria og nyde en vintur og tage en slurk (eller to!) af Madeira-vin i topklasse, er at tage en køretur gennem byen. Du kan altid stole på en lejebil til at tage sig af dine behov. 

Guide til Funchal

Billeje Funchal

Biludlejning Funchal

Funchal er hovedstaden på Madeira, en af Portugals øer i Atlanterhavet. Funchal er også den største by på trods af kun at have lidt over 100.000 indbyggere. Kendt for at være fødestedet for fodboldstjernen Cristiano Ronaldo, kan Funchals største attraktion dog faktisk være produktionen af sin helt egen Madeira-vin. Dette hjalp med til udviklingen af byens økonomi og lod den udvikle sig fra et autonomt sogn til en livlig by tilbage i 1508. 

Du vil blive glad når du hører, at byen kan prale af et sub-tropisk klima, som betyder masser af tid til at indånde luften langs strandpromenaden og nyde byens friske lokalt fangede fisk og omhyggeligt marinerede kød – med en slurk af deres verdensberømte vin, selvfølgelig. Hvis du ikke er en vinentusiast, kan du også prøve Madeiras poncha: den lokale kurer-alt-sammenblanding. Denne potente blanding af sukkerrørrom, sukker og citronsaft kan give dine sanser et nyt liv. 

En af de mest spændende ting, du kan gøre i Funchal, er at se delfiner og hvaler i deres naturlige miljø, til havs! Da Madeira ligger i det nordlige Atlanterhav, har øen den perfekte position for at se delfiner og hvaler. Afhængigt af sæsonen kan du nemt se pukkelhvaler, vågehvaler, finhvaler, øresvin delfiner og endda orkaer, hvis du er heldig. Hvis du er bekymret for turens indvirkning på dyrene, kan du tage det helt roligt, for der er en 10-minutters begrænsning for alle ture på øen. 

Du kan udføre de sædvanlige turistaktiviteter i Funchal som museumsbesøg, vinsmagning eller endda prøve en svævebane. Eller du kan tage et skridt uden for din komfortzone og gøre noget, der er unikt for Madeira: tage på en flet-slæde kælketur ned ad de stejle gader i Monte. Tidligere brugte lokale beboere dette som et transportmiddel, men i dag kører du på kælkebanen, som derefter styres af to løbere, der bærer traditionelle kostumer. Gå ikke glip af chancen for at prøve det, da du kun kan opleve dette på Madeira. 

Tag på opdagelse med din udlejningsbil

Den mest behagelige måde at udforske Madeira på er at etablere en base for dig selv i Funchal og blot køre rundt i området ved hjælp af din lejebil. Start dagen med at besøge Jardim Tropical Monte Palace, en have på flere niveauer med eksotiske træer, et museum og endda afrikanske skulpturer. Med en afstand på kun 7 km tager det dig ca. 12 minutter at nå denne destination i bil. Stop dog ikke kun her. Du kan også tage svævebanen til Madeiras botaniske have og nyde den fantastiske udsigt, den tilbyder. 

Bagefter kan du nyde en fyldig frokost på Restaurante Taberna Madeira, en af Funchals restauranter med højeste karakter. Det er kun 5 km fra Jardim Tropical Monte Palace, kun en 15-minutters tur, så du kan nemt fylde din mave med traditionelle portugisiske måltider såsom deres perfekt kogte tunmave, frisk og saftig blæksprutte og velsmagende blå makrel. Sammensæt med nogle af deres verdensberømte Madeira-vine, og afslut dit måltid med deres lækre kagetilbud. 

Vil du have en virkelig livsforandrende oplevelse? Du kan også skrive en tur ind i en vulkan på din to-do-liste. São Vicente-hulerne på Madeira ligger 31,9 km fra Funchal og er hjemsted for dejlige grotter, et museum med 3D-film om vulkaner og endda en rigtig levende vulkan. Efter en 35 minutters køretur kan du tage på denne interaktive tur, det er et must for enhver rejsende, der besøger Madeira. 

Lufthavne

Den nærmeste lufthavn ligger i Santa Cruz. Navngivet som Cristiano Ronaldo Madeira International Airport (FNC) eller Madeira Airport, ligger denne lufthavn 25 km øst-nordøst fra Funchal. Det var kendt som en af de mest udfordrede lufthavne på grund af sin “mini” landingsbane. Madeira Lufthavn åbnede i 1964 med en landingsbane på kun 1.600 meter, så kun de mest erfarne og bedste piloter kunne lande her. For at den kan betjene sine 3,5 millioner passagerer om året forlængede lufthavnen sin landingsbane med 1 km i år 2000. 

Når det kommer til at leje en bil fra Madeira Lufthavn, har du forskellige muligheder alt efter dine præferencer og dit budget. Biludlejningsfirmaer som Avis/Budget, Europcar, Goldcar/Rhodium, Guerin/Alamo/Enterprise/National, Rodavante, Hertz/Thrifty/Dollar/Firefly og Sixt er tilgængelige. Biludlejningskontorene findes på niveau 0 i hovedterminalen. Servicetider er normalt fra 7.00 til midnat. 

På trods af sin offshore-placering er Funchal en af de mest populære destinationer for rejsende til Portugal. Funchal, der er kendt som Europas Hawaii, er især et godt feriested i vintermånederne, da turister elsker at flygte fra Nord-og Centraleuropas forbløffende kulde for at nyde evigt solskin i dette paradis. 

Trafik

Madeiranere kører i højre side af vejen, og det er bedst, at du bliver bekendt med deres regler, før du lejer din egen bil. Derudover sidder rattet til venstre ligesom i Danmark. Sikkerhedsbælte er obligatorisk for alle i bilen, så vær opmærksom på dette. Som vejledning er hastighedsgrænsen: i bebyggede områder – 50 km/t, på åbne veje – 90-100 km/t, på motorveje – 120 km/t. En tommelfingerregel ved kørsel på Madeira er at køre omhyggeligt for at sikre din sikkerhed. 

Når det kommer til at leje en bil på Madeira, rådes du til at leje en forholdsvis god bil, en der kan hjælpe dig med at komme omkring på stejle bakker og smalle veje. Undgå at leje mini-biler, da du har brug for alle de hestekræfter, du kan, når du udforsker de mange bjerge. Kompakte biler er de bedste til at klemme dig ind på parkeringspladser og smalle veje.

Dansk