Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Funchal

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Funchal inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Funchal miniguide

Billeje Funchal

Biludlejning Funchal

Funchal er hovedstaden på Madeira er beliggende på øens sydlige kyst. Herunder forstæder bor 125.000 indbyggere i byen ved Atlanterhavet. Funchal er en travl havn som eksporterer sådant vin, broderi og frugt. Desuden har byen en stor opfordring til et krydstogtskib. Bygningerne ligger på bjergskråninger at nå 1200 meter højde.

F unchal er et populært turistmål.I Madeiras botaniske have, Jardins Botânico da Madeira er der mere end 2.000 planter. Dette er en af Madeiras største turistattraktioner. Santa Clara Kloster, Convento da Santa Clara, fra 1500-tallet er et nationalt monument. Den gamle bydel med sine smalle brostensbelagte beslaglagt gader, domineret af domkirken fra 1400-tallet. Ca. 600 meter over Funchal er dobbeltspirede Kirke Nossa Senhora do Monte fra 1700-tallet. Herfra de vidste, at ture ned gaderne med Madeira vidje kælke. På Palheiro Golf turister kan nyde en omgang golf.

Funchal Airport , også kendt som Madeira international / Santa Catarina / Funchal, beliggende i Santa Cruz, 12 kilometer nordøst for byen.

Dansk