Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Guarda

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Guarda inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Guarda miniguide

Billeje Guarda

Biludlejning Guarda

Guarda er Portugals højeste.Guarda ligger nordøst for landets Serra da Estrela bjergene i 1056 meter over havets overflade. Byen har 31.000 indbyggere.

Guarda blev grundlagt i 1199 af portugisiske konge Sancho 1, landets næststørste konge. Samme år, byens domkirke, begyndte Sé da Guarda da byen blev et bispedømme. De fleste af nutidens katedral kommer fra 1540. Pina kapel i renæssancestil, stammer fra samme periode. Det var oprindeligt bygget som en gravplads for João de Pin, kasserer i kapellet. Kirke alter fra 1550 er formet i sten af billedhuggeren Joao de Ruao. I området omkring Guarda er en serie af ruiner, og slotte som udgjorde forsvarssystem i riget sammen med de tre nabobyer af Trancoso, Almeida og Castelo Rodrigo herunder Serien er Serra da Estrela fremragende stier for besøgende.

Lissabon Aeroporto da Portela er den nærmeste lufthavn, og er beliggende 142 km fra Guarda centrum.

Dansk