Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Guarda

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Guarda inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Guarda miniguide

Billeje Guarda
Biludlejning Guarda

Guarda er Portugals højeste.Guarda ligger nordøst for landets Serra da Estrela bjergene i 1056 meter over havets overflade. Byen har 31.000 indbyggere.

Guarda blev grundlagt i 1199 af portugisiske konge Sancho 1, landets næststørste konge. Samme år, byens domkirke, begyndte Sé da Guarda da byen blev et bispedømme. De fleste af nutidens katedral kommer fra 1540. Pina kapel i renæssancestil, stammer fra samme periode. Det var oprindeligt bygget som en gravplads for João de Pin, kasserer i kapellet. Kirke alter fra 1550 er formet i sten af billedhuggeren Joao de Ruao. I området omkring Guarda er en serie af ruiner, og slotte som udgjorde forsvarssystem i riget sammen med de tre nabobyer af Trancoso, Almeida og Castelo Rodrigo herunder Serien er Serra da Estrela fremragende stier for besøgende.

Lissabon Aeroporto da Portela er den nærmeste lufthavn, og er beliggende 142 km fra Guarda centrum.