Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Beja

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Beja inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Beja miniguide

Billeje Beja
Biludlejning Beja

Beja er beliggende inde i landet, 135 km sydøst for Lissabon .Beja er nær national park Parque Natural gøre Vale do Guadiana. Her er en portugisisk militær base.23.000 mennesker lever i downtown, mens forstæderne med 35.000 indbyggere bor i Beja.

Beja var en vigtig by så tidligt som i antikken, og den romerske kejser Julius Cæsar opkaldte byen Pax Julia 48 e-Kr. På toppen af en bakke står et slot, som blev bygget i 1300 under Kong Diniz herredømme over ruinerne af en romersk fæstning. Det har et tårn af marmor, med sine 40 meter er Portugals højeste. I dag slottet huser en lille militær museum. I en tidligere gråbrødrekloster fra 1459, finder vi museet Museu da Rainha D. Leonor. Det er en smuk bygning i gotisk stil, med en samling af flamsk, spansk og portugisisk mesterværk 15-1.800’s.

Faro Lufthavn er 112 km væk, og Lissabon Aeroporto da Portela 140 km fra centrum af Beja.