Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Beja

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Beja inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Beja miniguide

Billeje Beja

Biludlejning Beja

Beja er beliggende inde i landet, 135 km sydøst for Lissabon .Beja er nær national park Parque Natural gøre Vale do Guadiana. Her er en portugisisk militær base.23.000 mennesker lever i downtown, mens forstæderne med 35.000 indbyggere bor i Beja.

Beja var en vigtig by så tidligt som i antikken, og den romerske kejser Julius Cæsar opkaldte byen Pax Julia 48 e-Kr. På toppen af en bakke står et slot, som blev bygget i 1300 under Kong Diniz herredømme over ruinerne af en romersk fæstning. Det har et tårn af marmor, med sine 40 meter er Portugals højeste. I dag slottet huser en lille militær museum. I en tidligere gråbrødrekloster fra 1459, finder vi museet Museu da Rainha D. Leonor. Det er en smuk bygning i gotisk stil, med en samling af flamsk, spansk og portugisisk mesterværk 15-1.800’s.

Faro Lufthavn er 112 km væk, og Lissabon Aeroporto da Portela 140 km fra centrum af Beja.

Dansk