Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Montijo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Montijo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Montijo miniguide

Billeje Montijo
Biludlejning Montijo

Montijo er en by omkring 20 miles øst for Lissabon på Tejo-floden.26.000 bor i byens centrum, mens 41.000 lever i Borough Montijo.

Området blev skænket af Portugals konge af den militære bekendtgørelse af Santiago de Espada, som kontrollerede Palmela slottet i 1200-tallet. Montijo gik under navnet Aldeia Galega indtil 1930. I 1600-tallet voksede befolkningen i væsentlig grad, når folk bosatte sig her for at gøre det muligt at ændre flodens navigation. Montijo har stærke traditioner knyttet brava, en festival for de modige, med tyrefægtning som en væsentlig del. Byen er også vært for fester, såsom St. Peter’s festival finder sted i juni hvert år.

Lissabon Aeroporto da Portela er 17 miles fra centrum af Loures.