Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Montijo

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Montijo inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Montijo miniguide

Billeje Montijo

Biludlejning Montijo

Montijo er en by omkring 20 miles øst for Lissabon på Tejo-floden.26.000 bor i byens centrum, mens 41.000 lever i Borough Montijo.

Området blev skænket af Portugals konge af den militære bekendtgørelse af Santiago de Espada, som kontrollerede Palmela slottet i 1200-tallet. Montijo gik under navnet Aldeia Galega indtil 1930. I 1600-tallet voksede befolkningen i væsentlig grad, når folk bosatte sig her for at gøre det muligt at ændre flodens navigation. Montijo har stærke traditioner knyttet brava, en festival for de modige, med tyrefægtning som en væsentlig del. Byen er også vært for fester, såsom St. Peter’s festival finder sted i juni hvert år.

Lissabon Aeroporto da Portela er 17 miles fra centrum af Loures.

Dansk