Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Oeiras

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Oeiras inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Oeiras miniguide

Billeje Oeiras

Biludlejning Oeiras

Oeiras er en by i den vestlige del af Lissabon og er elg Tejo.Town Oeiras er et af de tættest befolkede i Portugal .Oeiras downtown har 35.000 indbyggere, mens der i kommunen bor en alt 170.000 indbyggere.

Oeiras er måske bedst kendt for Estoril Open, en del af ATP turneringen, som samler verdens tennis lav ved Estoril Domstolen Central hvert år. Byens historie går tilbage til 1208, når de kristne kom fra nord til at etablere sig i Portugal. Oeiras kommune blev grundlagt i 1759 af Markisen af Pombal, lige efter jordskælvet i 1755.Marquess bygget slottet af amtet Oeiras, med en storslået sten trapper, statuer, fliser og smukke haver med kaskader og akvædukter. Oeiras var tidligere en del af befæstninger langs kysten. I en tidligere krudt fabrik fra 1600-tallet er det kulturelle centrum Fabrica da Polvora.

Lissabon Aeroporto de Lissabon er beliggende 17 km fra centrum af Oeiras.

Dansk