Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Oeiras

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Oeiras inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Oeiras miniguide

Billeje Oeiras
Biludlejning Oeiras

Oeiras er en by i den vestlige del af Lissabon og er elg Tejo.Town Oeiras er et af de tættest befolkede i Portugal .Oeiras downtown har 35.000 indbyggere, mens der i kommunen bor en alt 170.000 indbyggere.

Oeiras er måske bedst kendt for Estoril Open, en del af ATP turneringen, som samler verdens tennis lav ved Estoril Domstolen Central hvert år. Byens historie går tilbage til 1208, når de kristne kom fra nord til at etablere sig i Portugal. Oeiras kommune blev grundlagt i 1759 af Markisen af Pombal, lige efter jordskælvet i 1755.Marquess bygget slottet af amtet Oeiras, med en storslået sten trapper, statuer, fliser og smukke haver med kaskader og akvædukter. Oeiras var tidligere en del af befæstninger langs kysten. I en tidligere krudt fabrik fra 1600-tallet er det kulturelle centrum Fabrica da Polvora.

Lissabon Aeroporto de Lissabon er beliggende 17 km fra centrum af Oeiras.