Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Almancil

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Almancil inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Almancil miniguide

Billeje Almancil

Biludlejning Almancil

Almancil er en lille landsby lige nord for Faro på Algarve kysten, lige syd for Portugal .Almancil Loulé ligger i provinsen, og har 9.000 indbyggere.

Almancil er en udvej med et varmt klima og er kendt for at være tæt på feriesteder Quinta do Lago og Vale do Lobo. Almancil er værd at besøge for at indhente Capela de Sao Lourenco de Matos, et lille kapel, som er dekoreret med nogle af de bedste eksempler på 1800-azulejos i Portugal .Omkring kirken huse har bevaret den gamle charme og karakteristika af de gamle Algarve, og der er også et kunstgalleri. I Almancil er en god chance for at købe traditionelle fliser. I Almancil er også Estadio Algarve, som blev vedtaget under fodbold EM i fodbold i 2004. Her spiller Louletano DC og SC hans far dagligt.

Den nærmeste lufthavn er Faro International Airport , ni miles fra centrum af Almancil.

Dansk