Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Almancil

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Almancil inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Almancil miniguide

Billeje Almancil
Biludlejning Almancil

Almancil er en lille landsby lige nord for Faro på Algarve kysten, lige syd for Portugal .Almancil Loulé ligger i provinsen, og har 9.000 indbyggere.

Almancil er en udvej med et varmt klima og er kendt for at være tæt på feriesteder Quinta do Lago og Vale do Lobo. Almancil er værd at besøge for at indhente Capela de Sao Lourenco de Matos, et lille kapel, som er dekoreret med nogle af de bedste eksempler på 1800-azulejos i Portugal .Omkring kirken huse har bevaret den gamle charme og karakteristika af de gamle Algarve, og der er også et kunstgalleri. I Almancil er en god chance for at købe traditionelle fliser. I Almancil er også Estadio Algarve, som blev vedtaget under fodbold EM i fodbold i 2004. Her spiller Louletano DC og SC hans far dagligt.

Den nærmeste lufthavn er Faro International Airport, ni miles fra centrum af Almancil.