Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Vila Do Conde

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Vila Do Conde inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Vila Do Conde miniguide

Billeje Vila Do Conde

Biludlejning Vila Do Conde

Vila do Conde er en kystby beliggende 27 km nord for Porto ved mundingen af floden Ave.26.000 bor i kommunen ligger i Douro Litoral området. Med sogne Azurara og Arvore går befolkningen i 32.000.

Vilao do Conde blev grundlagt i 1318 og ombygget i 1778. I klostret Santa Clara er gravene af byens grundlæggere, Dom Afonso Sancha, søn af kong Dinis og hans kone, Dona Teresa Martins. Abbey springvand havde vand fra en fem km lang avedukt som blev bygget i 1800-tallet. Der er stadig meget i dag, og der er også flere gamle kirker og en smuk gotisk portal. Byen er centrum for kniplinger produktion. Byen havde sin storhedstid i 15-1600-tallet, da den blev landets skibsbygning centrum.Byen har flere fine strande og et livligt natteliv i den nærliggende by Povoa de Varzim.

Porto’s Francisco Sa Carneiro Airport ligger cirka 30 miles væk.

Dansk