Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Vila Do Conde

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Vila Do Conde inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Vila Do Conde miniguide

Billeje Vila Do Conde
Biludlejning Vila Do Conde

Vila do Conde er en kystby beliggende 27 km nord for Porto ved mundingen af floden Ave.26.000 bor i kommunen ligger i Douro Litoral området. Med sogne Azurara og Arvore går befolkningen i 32.000.

Vilao do Conde blev grundlagt i 1318 og ombygget i 1778. I klostret Santa Clara er gravene af byens grundlæggere, Dom Afonso Sancha, søn af kong Dinis og hans kone, Dona Teresa Martins. Abbey springvand havde vand fra en fem km lang avedukt som blev bygget i 1800-tallet. Der er stadig meget i dag, og der er også flere gamle kirker og en smuk gotisk portal. Byen er centrum for kniplinger produktion. Byen havde sin storhedstid i 15-1600-tallet, da den blev landets skibsbygning centrum.Byen har flere fine strande og et livligt natteliv i den nærliggende by Povoa de Varzim.

Porto’s Francisco Sa Carneiro Airport ligger cirka 30 miles væk.