Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Sines

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Sines inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Sines miniguide

Billeje Sines

Biludlejning Sines

Sines er en lille by cirka 160 kilometer syd for Lissabon på Alentejo kysten.Sines er en del af parken Alentejo er beliggende på en klippe. 14.000 mennesker, der bor i Sines.

Byens historie går tilbage til romertiden, da den blev kaldt sinus.

Slottet på bakken blev bygget af kong Pedro, der begyndte det i 1362 Sines er måske bedst kendt for at være fødestedet for Vasco da Gama, som blev født i denne meget slot. Indtil 1970 var der en lille fiskerby med en lang historie. Det har en stor marina, som er den eneste mellem Setubal og Algarve. Nabobyen Porto Covo har en dejlig kyst.Hver sommer går FMM Sines, en af verdens musik festival afholdes i Sines. Den trækker tusindvis af entusiaster og musikere hvert år.

Lufthavn Aeroporto de Lissabon ligger omkring 95 miles væk.

Dansk