Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Ilha Terceira

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Ilha Terceira inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Ilha Terceira miniguide

Billeje Ilha Terceira

Biludlejning Ilha Terceira

Terceira er en af de største øer i øgruppen Azorerne, SLOM beliggende vest for Portugal i Atlanterhavet.På øen lever der omkring 60.000 indbyggere, hvoraf 21.000 bor i hovedstaden, gør Angra Heroismo. Praia da Vitoria er den anden by af en vis størrelse på øen, der har en NATO-base.

Angro do Heroismo, formentlig helt tilbage til 1450, og med dens historiske centrum og gamle græstørv på UNESCO’s World Heritage List. I centrum af byen kirke, da Nossa Senhora da Guia, hvor den søfarende Vasco da Gamas bror Paulo da Gama er begravet. IgrejaFra maj til september er der dagligt tyrefægtning på øen. På Monte Brasilien er en borg med en fire-kilometer mur, der beskyttede øen.

Lufthavnen i Teiceira beliggende i Lajes, nær Praia da Vitoria, 18 miles fra Angra do Heroismo. Dette er også en amerikansk militærbase ved siden af den civile lufthavn.

Dansk