Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Tomar

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tomar inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tomar miniguide

Billeje Tomar
Biludlejning Tomar

Tomar er en by med Santarem-distriktet i den centrale del af Portugal .15.000 bor i byen, som ligger ca. 100 km nordøst for Lissabon .

Byen er måske bedst kendt som hjemsted for landets Temple Mænd bekendtgørelse i 1200-tallet. Derfor Tomar også nogle af de vigtigste tempel monumenter i Europa. Temple herrer er begravet i Santa Maria do Olivial kirke fra 1300-tallet. Tomar’s smukke gamle bydel er kommet til klosteret under slottet Cristo. Convento de Christo blev
opført fra 1100-1600’s, og har flere stilarter. UNESCO’s liste over verdens kultur-og naturarv. Tomar Synagoge er en af de bedst bevarede middelalderlige.Det har også en jødisk museum. Church of São João Baptista i byen, og har flere kunstneriske detaljer, en gotisk døren, og malerier af en af de bedste Renaissance kunstnere, Gregorio Lopes.

Lufthavn Aeroporto de Lissabon er beliggende ca 130 km væk og tager cirka halvanden time at køre.