Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Tomar

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tomar inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tomar miniguide

Billeje Tomar

Biludlejning Tomar

Tomar er en by med Santarem-distriktet i den centrale del af Portugal .15.000 bor i byen, som ligger ca. 100 km nordøst for Lissabon .

Byen er måske bedst kendt som hjemsted for landets Temple Mænd bekendtgørelse i 1200-tallet. Derfor Tomar også nogle af de vigtigste tempel monumenter i Europa. Temple herrer er begravet i Santa Maria do Olivial kirke fra 1300-tallet. Tomar’s smukke gamle bydel er kommet til klosteret under slottet Cristo. Convento de Christo blev
opført fra 1100-1600’s, og har flere stilarter. UNESCO’s liste over verdens kultur-og naturarv. Tomar Synagoge er en af de bedst bevarede middelalderlige.Det har også en jødisk museum. Church of São João Baptista i byen, og har flere kunstneriske detaljer, en gotisk døren, og malerier af en af de bedste Renaissance kunstnere, Gregorio Lopes.

Lufthavn Aeroporto de Lissabon er beliggende ca 130 km væk og tager cirka halvanden time at køre.

Dansk