Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Tavira

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Tavira inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Tavira miniguide

Billeje Tavira

Biludlejning Tavira

Tavira er en lille fiskerby i den østlige del af Algarve kysten i Portugal sydkyst, nær grænsen til Spanien, floden Gilaos stikkontakt.En bro fra romertiden floden Gilao binder de to dele sammen Tavira ligger 30 kilometer øst for Faro , og 160 kilometer vest for Sevilla.25.000 mennesker bor i kommunen.

Tavira er en charmerende fiskerlandsby, som anses for at være næsten 3000 år gamle. Byen har flere bygninger og anlæg fra forskellige aldre, og var havnen, herunder Fønikerne og romerne. Kirke Santa Maria do Castelo er bygget, hvor det engang stod en moské, og her ligger grav Dom PAIO Peres Correia og hans tempel mestre.Byens smukke hvide strande er lange, og et par minutter er øen Ilha de Tavira med sandklitter. Tavira har flere barer, restauranter og butikker. Parque Natural da Ria Formosa, kan man se flamingo, stork og andre fugle.

Faro lufthavn ligger cirka 30 kilometer fra centrum af Tavira.

Dansk