Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Penafiel

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Penafiel inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Penafiel miniguide

Billeje Penafiel

Biludlejning Penafiel

Penafiel er en portugisisk by øst for Porto i Tâmega region.Der er ca. 10.000 i Penafiel.

Penafiel region er en region med oldtiden. Det burde have været to slotte her, Aguiar de Sousa og slot Pena. Når maurerne kom her for at erobre byen blev forsvaret heroisk fra slottet. Derfor blev slot, som hedder loyale (misteakes), således at sprede byen ud på resten af området. Penafiel beliggende i granit og vinho verde region, er centrum for flere livlige festivaler, heriblandt flere religiøse. I områderne omkring er der flere kirker, og klosteret St. Salvador om Paco de Sousa.

Lufthavnen i Porto, Aeroporto do Porto , der ligger 33 kilometer fra centrum af Penafiel.

Dansk