Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Peniche

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Peniche inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Peniche miniguide

Billeje Peniche

Biludlejning Peniche

Peniche er en lille kommune nord for Lissabon på den atlantiske kyst.28.000 indbyggere, der bor i bydelen, 15.000 af dem i byens centrum.

Peniche er kendt for lange strande og aktiviteter såsom surfing, kiting og windsurfing. Der er gode bølger. Supertubos er en af de hurtigste og mest kraftfulde bølger i Europa. Berlengas øer ud for kysten ved Peniche, tilhører kommunerne. Øerne var nogle af verdens første naturområder, der havde en beskyttet status. Om sommeren er der en færge fra Peniche. Peniche har været et vigtigt fiskeri landsby i århundreder, og havnen med dens traditionelle vindmøller, kirker og strande har inspireret kunstnere som Maurice Boitel. Stendannelse Nau dos Corvo på kysten er en af Peniche vartegn.

Lissabon Aeroporto de Lissabon , der ligger 67 km væk.

Dansk