Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Peniche

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Peniche inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Peniche miniguide

Billeje Peniche
Biludlejning Peniche

Peniche er en lille kommune nord for Lissabon på den atlantiske kyst.28.000 indbyggere, der bor i bydelen, 15.000 af dem i byens centrum.

Peniche er kendt for lange strande og aktiviteter såsom surfing, kiting og windsurfing. Der er gode bølger. Supertubos er en af de hurtigste og mest kraftfulde bølger i Europa. Berlengas øer ud for kysten ved Peniche, tilhører kommunerne. Øerne var nogle af verdens første naturområder, der havde en beskyttet status. Om sommeren er der en færge fra Peniche. Peniche har været et vigtigt fiskeri landsby i århundreder, og havnen med dens traditionelle vindmøller, kirker og strande har inspireret kunstnere som Maurice Boitel. Stendannelse Nau dos Corvo på kysten er en af Peniche vartegn.

Lissabon Aeroporto de Lissabon, der ligger 67 km væk.