Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Viseu

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Viseu inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Viseu miniguide

Billeje Viseu

Biludlejning Viseu

Viseu er en by beliggende i Beira Alta ligger mellem Serra da Estrela og Serra do Caramulo., Ca. 80 km sydøst for Porto .Viseu har en befolkning på 61.000 indbyggere.

Viseu har en historisk center, som er velbevaret med brostensbelagte stræder og meget mere. Byen har flere paladser fra renæssancen og barokken. Katedralen i Viseu er en af de fineste af sin art i Portugal , der ligger i Adro da Sé af rokoko kirke Misericordia på byens højeste punkt.Den historiske Cava de Viriato var en vigtig militær højborg af romerske og visigotiske gange.Viseu også har mere moderne arkitektur, floden Pavia er en meget indkøbscenter Palacio gøre Gelo, som har skøjtebane, sportsfaciliteter, restauranter og biograf. Den gamle marked Rua Formosa holder udstillinger og koncerter dér. Viseu har flere museer og Fontelo Park har en vininstitutt.

Porto Sa Carneiro Lufthavn er det tætteste, mindre end to timer i bil, ca 130 km væk.

Dansk