Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Viseu

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Viseu inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Viseu miniguide

Billeje Viseu
Biludlejning Viseu

Viseu er en by beliggende i Beira Alta ligger mellem Serra da Estrela og Serra do Caramulo., Ca. 80 km sydøst for Porto .Viseu har en befolkning på 61.000 indbyggere.

Viseu har en historisk center, som er velbevaret med brostensbelagte stræder og meget mere. Byen har flere paladser fra renæssancen og barokken. Katedralen i Viseu er en af de fineste af sin art i Portugal, der ligger i Adro da Sé af rokoko kirke Misericordia på byens højeste punkt.Den historiske Cava de Viriato var en vigtig militær højborg af romerske og visigotiske gange.Viseu også har mere moderne arkitektur, floden Pavia er en meget indkøbscenter Palacio gøre Gelo, som har skøjtebane, sportsfaciliteter, restauranter og biograf. Den gamle marked Rua Formosa holder udstillinger og koncerter dér. Viseu har flere museer og Fontelo Park har en vininstitutt.

Porto Sa Carneiro Lufthavn er det tætteste, mindre end to timer i bil, ca 130 km væk.