Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

Alt gikk som forventet når vi leide i Miami, USA. Billig pris og god service fra National.
Anne Nilsen
Jeg leide bil i Nice i Frankrike. Lav pris og god service fra Leiebilguiden.no
Tor Larsen
Bilen vi leide var god og servicen var utmerket.
Ingrid Olsen
Billigste i Frankrike, anbefales!
Reidar Solhaug
Vi har leid gjennom Leiebilguiden.no flere ganger i Alicante, Spania. Prisene er ofte mye lavere enn om du bestiller direkte hos selskapene.
Sigrid Johansen
Vi leide gjennom leiebilguiden.no i San Francisco til en fantastisk pris. Vi bestilte en bil i kompakt klassen, men ble oppgradert til full størrelse. Anbefales!
Petter Hansen

Hvorfor leje en bil hos os?

Garanteret lave priser

Fri kilometer på de fleste destinationer

Inkluderer forsikringer og skatter

24 timers kundeservice

Ingen kreditkortgebyrer

Ingen skjulte gebyrer

Billeje Estremoz

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Estremoz inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Estremoz miniguide

Billeje Estremoz
Biludlejning Estremoz

Estremoz er en lille by i Alentejo, med 8.000 indbyggere.

Byen er kendt som en af de tre store marmor byer i distriktet, og det er ikke overraskende, at mange af bygningerne er bare hvid marmor. Dette omfatter Byens slot,Pousada, museum, og også fortove og trapper er udformet i marmor.Den marmor har været anvendt siden oldtiden som materiale for skulptur og arkitektur. Blandt byens seværdigheder kan nævnes gamle bydel, Centro Historico, hvor vi finder Paco de Audiencia, King Dinis audiensrom fra 1400-tallet.Klosteret, Congregados de S. Filipe de Neri den 17-1800-tallet er i Estremoz. Byen Museet har flere arkæologiske opdagelser, og en unik samling af 1700 – og 1800’s ler tal. Byen er også kendt for håndværk figurer i ler. Hver søndag er der et stort marked med både lopper og friske landbrugsprodukter.

L isboas Aeroporto da Portela ligger 134 km væk fra centrum af Estremoz.