Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje Estremoz

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i Estremoz inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

Estremoz miniguide

Billeje Estremoz

Biludlejning Estremoz

Estremoz er en lille by i Alentejo, med 8.000 indbyggere.

Byen er kendt som en af de tre store marmor byer i distriktet, og det er ikke overraskende, at mange af bygningerne er bare hvid marmor. Dette omfatter Byens slot,Pousada, museum, og også fortove og trapper er udformet i marmor.Den marmor har været anvendt siden oldtiden som materiale for skulptur og arkitektur. Blandt byens seværdigheder kan nævnes gamle bydel, Centro Historico, hvor vi finder Paco de Audiencia, King Dinis audiensrom fra 1400-tallet.Klosteret, Congregados de S. Filipe de Neri den 17-1800-tallet er i Estremoz. Byen Museet har flere arkæologiske opdagelser, og en unik samling af 1700 – og 1800’s ler tal. Byen er også kendt for håndværk figurer i ler. Hver søndag er der et stort marked med både lopper og friske landbrugsprodukter.

L isboas Aeroporto da Portela ligger 134 km væk fra centrum af Estremoz.

Dansk